Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pyco stratil reč behom sekundy: Nečakané priznanie v priamom prenose X Factoru!

Martin Pyco Rausch zostal v priamom prenose poriadne zaskočený. Mohlo za to priznanie súťažiacej Mariny Laduda. Zobraziť galériu (20)
Martin Pyco Rausch zostal v priamom prenose poriadne zaskočený. Mohlo za to priznanie súťažiacej Mariny Laduda.

BRATISLAVA – Šokujúce prekvapenie! Nedeľný večer patril na obrazovkách televízií Joj a Prima prvému priamemu prenosu speváckej šou X Factor. Kým súťažiaci bojovali najmä s nervozitou, moderátora Martina Pyca Rauscha (36) potrápila situácia, v akej sa doposiaľ ešte zrejme neocitol. Ostrieľaného profesionála totiž poriadne zaskočila súťažiaca Marina Laduda (21). A stačila jej na to jediná veta!

X Factor už pozná meno prvého súťažiaceho, ktorý sa musel s pokračovaním v šou rozlúčiť. V ďalších kolách už neuvidíme exotickú finalistku Marinu Laduda. Tá bojovala o zotvranie v hre so súperom Matějom Vávrom, no porotu príliš nepresvedčila. Domov ju poslali všetci, okrem jej mentora Ondřeja Brzobohatého.

Marina však prežívala poriadne nepríjemné chvíle nielen počas vyhadzovu, ale aj krátko po svojom vystúpení s piesňou Like a Virgin od hviezdnej Madonny. Extravagantná dievčina mala totiž na sebe svadobné šaty, ktoré zaujali najmä moderátora Martina Pyca Rauscha. Ten počas krátkeho rozhovoru so speváčkou zisťoval, či má takúto róbu oblečenú poprvýkrát. Brunetkina odpoveď bola ale riadne zmätočná. „Možno sa to stalo, no. Nespomínam na to veľmi často. Stalo sa to raz,  teraz to skončilo, je komplikované to ukončiť,” habkala Marina.

Svojimi slovami zaskočila speváčka väčšinu prítomných, vrátane Rauscha. „Prečo si nám to nepovedala?” pýtala sa svorne porota, pre ktorú bola informácia o tom, že je z Maríny už vydatá pani, riadne šokujúca. „Načo by som to hovorila?” reagovala Laduda, ktorá sa očividne cítila veľmi nekomfortne. V závere relácie bola ale na pretrase znova. „Je to téma, o ktorej nie moc hovorím a neviem prečo by som mala,” opakovala dookola brunetka. Ktovie, prečo je pre ňu debata o manželstve nepríjemná...

Prečítajte si: X Factor: Začiatok živých prenosov bol koncom pre Marinu Laduda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu