Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenka roka: Sklovská vyvetrala šelmy, Kráľovičová (86) prekvapila vzhľadom!

Sisa Lelkes Sklovská pútala pozornosť výstredným náhrdelníkom. Marína Kráľovičová upraveným zovňajškom. Zobraziť galériu (25)
Sisa Lelkes Sklovská pútala pozornosť výstredným náhrdelníkom. Marína Kráľovičová upraveným zovňajškom.

BRATISLAVA - Nešlo ich prehliadnúť! V nedeľu večer sa v historickej budove Slovenského národného divadla konalo odovzdávanie ocenení Slovenka roka. Na slávnostnom podujatí sa zišlo viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Dámy si pri slávnostnej príležitosti dali záležať na výbere svojich outfitov. Azda najviac pozornosti pútala herečka Marína Kráľovičová (86), od ktorej by si mala brať príklad snáď každá žena. Speváčka Sisa Lelkes Sklovská (48) je povestná módnymi výstrelkami. A nesklamala ani tentokrát.

Iné si z nej môžu brať príklad! Marína Kráľovičová je povestná svojou energiou a životným optimizmom, čo sa odráža aj na jej zovňajšku. Keď sa totiž herečka objaví v spoločnosti, nechýba jej elegancia a ani úsmev na tvári. Inak tomu nebolo ani počas včerajšieho odovzdávania ocenení Slovenka roka.

Osemdesiatšesťročná umelkyňa však nebola jedinou dámou, ktorá pútala pozornosť prítomných hostí. Dávku pozornosti na seba už tradične strhávala aj Sisa Lelkes Sklovská, ktorá miluje luxus a rôzne módne výstrelky. Tmavovláska tentokrát bila do očí vďaka nezvyčajnému náhrdelníku, ktorý tvorili hlavy šeliem. Rovnaký motív mali aj remienky na jej kabelke.

Pozrite si fotogalériu z podujatia>>

Slovenky roka 2014:

Kategória Umenie a kultúra - Emília Vášáryová

Kategória Veda a výskum - Marta Kollárová

Kategória Médiá a komunikácia - Danica Kleinová

Kategória Vzdelávanie a podpora mladých talentov - Iveta Šimková

Kategória Šport - Dominika Cibulková

Kategória Zdravotníctvo - Zorica Nemcová

Kategória Charita - Patrícia Garajová Jarjabková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu