Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Podvod na divákov v X Factore: Tibor, prečo nás všetkých ťaháš za nos?!

Tibor Gyurcsík sa v roku 2011 dostal do finále maďarského X Factoru. Zobraziť galériu (8)
Tibor Gyurcsík sa v roku 2011 dostal do finále maďarského X Factoru.

BRATISLAVA - Všetko zatajil! Tibor Gyurcsík (27) vo včerajšom X Factore tvrdil pri výbere finalistov, že je to najdôležitejší deň v jeho živote. Vraj preto, lebo pre neho začne niečo nové. Ako sme ale zistili, nie je to úplne tak. Vystupovanie pred ľuďmi má totiž už dávno natrénované. V Maďarsku účinkoval nielen v ich verzii X Factoru, ale dvakrát sa dokonca pokúšal našich južných susedov reprezentovať s vlastnou tvorbou na Eurovízii. Mladík sa tam doteraz teší popularite a samotní Maďari sa pýtajú, prečo tieto úspechy pred Slovákmi nepriznal.

Tibor Gyurcsík v X Factore očaril svojím spevom aj sympatickým vzhľadom. Mladík pôsobil, akoby súťaž bola jeho životnou šancou a každý krôčik ďalej prežíval veľmi emotívne. „Dnes je najdôležitejší deň v mojom živote,” povedal o momente, kedy Celeste Buckingham vyberala finalistov v kategórii chlapcov. „Keď postúpim ďalej, musím si dať svoj život dokopy a začať niečo nové,” zaznelo z Tiborových úst v nedeľnej časti. 

Podľa jeho slov by si mnohí mohli myslieť, že ide o mimoriadne talentovaného nováčika, ktorý sa ešte len snaží zviditeľniť. No vôbec tak tomu nie je. V Maďarsku sa totiž Tibor teší popularite, vystupuje v televízii a píšu sa tam aj články o jeho dovolenke s priateľkou. O tom, že pred pár mesiacmi absolvoval botoxový zákrok proti poteniu, informoval dokonca aj najznámejší bulvár Blikk.

Toto všetko je dôsledkom jeho účinkovania v speváckych súťažiach. Dvakrát sa zúčastnil televízneho výberu reprezentanta pre Eurovíziu. Naposledy pôsobil v maďarskom X Factore, kde sa v roku 2011 prebojoval do finále v kategórii nad 25 rokov. Maďarské médiá si teraz všímajú aj jeho cestu česko-slovenskou verziou tejto šou. A hneď v úvode zostali zarazené. „Spevák z Dunajskej Stredy na kastingu nespomenul, že už vystupoval v našom výbere,” čudovali sa na portáli hir24.hu.

Neboli však jediní. V jednom rozhovore Gyurcsík dostal aj otázku, prečo doma tieto skúsenosti so spevom a vystupovaním pred kamerami tají. „Vďaka maďarskému X Factoru ma mnohí spoznali. Bol som teraz zvedavý, ako ma budú brať tí, ktorí nevedia, kto je Tibor Gyurcsík,” obhajoval sa súťažiaci. Bohužiaľ, jeho reči o tom, aký veľký krok je pre neho slovenská šou, vyznievajú v tomto svetle trochu neúprimne... Veď to nezažíva prvýkrát. 

Prečítajte si: Finalistov X Factoru vyberali aj Richard Müller a členovia kapely Nightwork

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu