Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sajfovi v Jojke rupli nervy: Je*em na to!

Matej Sajfa Cifra a Igor Džadoň sa pred kamerami pohádali. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra a Igor Džadoň sa pred kamerami pohádali.

BRATISLAVA – Došla mu trpezlivosť! Jojkárska šou VyVolení – Dom snov sa blíži k svojmu záveru. Niektorí súťažiaci sú už príliš dlho odpútaní od bežného života, čo sa odráža na ich psychike. Do napätej situácie sa najnovšie nechal vtiahnuť dokonca aj Matej Sajfa Cifra (34). Moderátor projektu sa totiž vo včerajšej časti dostal do ostrého konfliktu s favoritom súťaže Igorom Džadoňom (45). Večne usmievavý východniar sa pri hádke s rádiovým spíkrom dokonca neubránil vulgarizmom.

Matej Sajfa Cifra je povestný svojským humorom a tiež tým, že si občas celkom rád do niekoho rypne. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad Zdena Studenková, ktorá od neho v minulosti požadovala písomné ospravedlnenie. V televíznej relácii Nikto nie je dokonalý totiž blondiak vyrozprával historku, ktorú herečka vnímala ako urážlivú.

Najnovšie dožral Sajfa aj jedného zo súťažiacich jojkárskej šou VyVolení – Dom snov. Keď sa totiž prihováral k stavbárom s tým, aby svoju robotu neflákali a poriadne zabrali, u favorita súťaže Igora Džadoňa vyvolal riadnu vlnu pohoršenia. „Až mi dvíha dekel na hlave. Počúvaj Sajfa, vieš, ako dobre mi padne si trošku v nedeľu oddýchnuť a potom začať s chuťou pracovať? Vieš, čo to pre mňa znamená?” rozčuľoval sa Džadoň. „Deprimuješ nás týmito rečami, že musíte, musíte, musíte. Je to na psychiku,” dodal so zlosťou.

Matej si v tej chvíli neodpustil milovanú iróniu a Igorovi povedal, aby si spoločne s parťákmi dali týždeň pohov. Táto poznámka Igora vytočila do nepríčetnosti. „Ja som to nepovedal. No vidíš to Sajfa, je*em na to,” kričal Igor, ktorý sa postavil a išiel preč. Na Cifrovu otázku „Kam ideš?” vôbec nereagoval. 

„Tými rečami ma vie nas*ať, keby tak stavbu okúsil. Dobre, maratón je ťažké odbehnúť, keby som mal behať, tak sa na to vy*erem, ale stavba je o niečom inom,” nekládol si servítku pred ústa Džadoň, keď sa neskôr ku konfliktu vyjadroval.

Pohár trpezlivosti očividne pretiekol aj u Sajfu. „Bolo to celkom ostré a drsné. Igorovi rupli nervy a mne rovnako,” priznal pre topky.sk moderátor, ktorého našťastie od Džadoňa oddeľovala obrazovka. „Myslím, že keby medzi nami nebola, tak ani jeden by za seba neručil,” uzavrel Cifra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu