Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nikol z VyVolených v bordeli: Pozrite, ako natriasa holým zadkom!

Nikol Trojanová predviedla vo vile striptíz ako skutočná profesionálka.   Zobraziť galériu (8)
Nikol Trojanová predviedla vo vile striptíz ako skutočná profesionálka.

PRAHA – Ako profesionálka! U našich západných susedov majú v šou VyVolení poriadne horúco. Veľkou mierou sa o to pričiňuje Nikol Trojanová (23), ktorá sa zviditeľnila už účinkovaním v šou Hotel Paradise. Provokatívna brunetka najnovšie odhodila nielen zábrany, ale aj šaty. Predviedla totiž striptíz, ktorým by zožala úspech aj v nevestinci.

Nuda nehrozí! Kým súťažiaci jojkárskej šou VyVolení – Dom snov drú na stavbe, v susedných Čechách sa dejú oveľa pikantnejšie veci. Účastníci projektu, ktorý vysiela televízia Prima, nemajú nič na práci, a tak si chvíle voľna krátia rôzne. Nedávno napríklad dostali za úlohu predviesť striptíz.

Azda najočakávanejšie bolo vystúpenie Nikol Trojanovej. Brunetka totiž nepatrí k žiadnym hanblivkám a pri pohľade na jej krivky si prídu muži na svoje. Kráska sa za rytmov hudby poriadne odviazala a triasla zadočkom ako o život.

V súvislosti s Trojanovej erotickým tancom ale nemožno opomenúť neskutočný neporiadok, ktorý v izbe bol. Haldy rozhádzaných šiat chvíľkami pútali viac pozornosti než brunetkino telo. Nikol ale bordel určite neprekážal. Veď ona sama si len nedávno urobila zo spálne toaletu...

Vyvolení - Dom snov, si môžete pozrieť už zajtra na JOJke. Čas sa dozviete na Telkáči!

VIDEO: Nikol Trojanová predviedla striptíz, akoby sa tancom a vyzliekaním skutočne živila.

Nikol Trojanova sexi tanec

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu