Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jedna žena ho obrala o všetko, druhá mu dala celý život: Muž bez domova našiel šťastie

Frank a June našli šťastie tam, kde ho nehľadali.
Frank a June našli šťastie tam, kde ho nehľadali. (Zdroj: repro manchestereveningnews.co.uk)

MANCHESTER - Bezdomovci majú ťažký život, najmä v zime. Keď si Frank Boorer (45) hľadal nový kabát, myslel iba na to, ako prežije to studené počasie. No v tom zbadal dobrovoľníčku, ktorá pracovala na mieste, kde si ľudia bez domova môžu zaobstarať oblečenie. Skončilo sa to malým zázrakom.

June Radfordová sa mu páčila, odkedy vošiel do obchodu, no trvalo niekoľko týždňov, kým nabral odvahu ju osloviť. Po tom, čo Frank nadviazal s June prvý kontakt, vzťah medzi nimi dvoma nabral rýchly spád. O päť týždňov neskôr sa zaľúbený pár zosobášil, a to v Limassole na Cypre. Prítomní boli len priatelia a rodina. „Bolo to perfektné, obrad bol v hoteli priamo na pláži. Zamestnanci a ďalší hostia tlieskali, ako sme sa objavili na obrade na pódiu,“ povedal šťastný mladomanžel médiám.

Frank sa stal bezdomovcom po prvom rozvode, jeho bývalá žena ho obrala o všetko, v práci dostal výpoveď a priatelia sa k nemu obrátili chrbtom. Je iróniou osudu, že druhé manželstvo ho postavilo opäť na nohy. „Som tak rád, že som šiel hľadať ten nový kabát,“ smeje sa Frank, ktorý si rovno osvojil všetky deti June. Najstarší Nick ju viedol k oltáru, najmladší Connor šiel Frankovi za svedka a dcéra Donna bola svedkyňa.

Viac o téme: Šťastný koniecLáska na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu