Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ani Hollywood by to lepšie nevymyslel: Mladík našiel životnú lásku vďaka chybe na Facebooku

Už sú svoji Zobraziť galériu (4)
Už sú svoji (Zdroj: imgur/schulerbenson)

COLUMBIA - Do života Schulera Bensona pred časom zasiahol osud. Inak sa to ani nazvať nedá. Keď sa totiž chcel nalogovať do svojho profilu na Facebooku, zistil, že už je prihlásený ako niekto iný. Nechápal, ako je to možné, no teraz je tomu veľmi rád, pretože vďaka tomu spoznal svoju životnú lásku.

Ani v Hollywoode by to lepšie nevymysleli. Pred šiestimi rokmi sociálna sieť zmenila Schulerovi život. Stalo sa to, že sa nechtiac prihlásil na konto niekoho celkom iného a ani sám nevedel, ako. So Celeste Bensonovou nemal žiadnych spoločných priateľov, nikdy ju nevidel ani o nej predtým nepočul. Snažil sa odhlásiť, pretože nemal záujem ju špehovať, no akosi to nešlo.

"V roku 2009 som žil v Južnom Arkansase. Cez mobil som sa prihlásil na Facebook. Otvoril som prehliadač a zadal facebook.com. Vôbec to odo mňa nepýtalo žiadne prihlasovacie údaje, ale ma to hneď prihlásilo. Chvíľu mi trvalo, kým som zistil, že to nie je môj účet. Nakoniec vysvitlo, že som prihlásený v profile nejakej milej slečny menom Celeste, ktorá žila v Colorade. Nikdy sme sa nestretli, nežili v rovnakom štáte, nemali spoločných priateľov na webe ani v reálnom živote, ani nezdieľali rovnaké záujmy na Facebooku," zaspomínal Benson na sociálnej sieti Imgur na bizarné zoznámenie.

Ani Hollywood by to
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: imgur/schulerbenson)

Nikdy by neuhádol, čo sa bude diať ďalej. Keď sa mu podarilo z cudzieho účtu odhlásiť, Celeste mu poslala žiadosť o priateľstvo. Neskôr pripustila, že mala v úmysle si ho o niekoľko dní vymazať. Nakoniec tak neurobila. Tí dvaja sa časom stali dobrými priateľmi, ktorí sa v júni 2013 stretli aj osobne. Okamžite medzi nimi preskočila iskra a o pár mesiacov neskôr sa už Celeste sťahovala za Schulerom do Arkansasu. Vlani sa dvojica zasnúbila a presťahovala do Južnej Karolíny, kde sa koncom júna vzali.

Ani Hollywood by to
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: imgur/schulerbenson)

Ani Hollywood by to
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: imgur/schulerbenson)

Tento príbeh sa teda skončil šťastne. Jedna "náhoda" rozhodla o tom, že si k sebe našli cestu ľudia, ktorí by sa inak s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy nespoznali. "Našiel som svojho partnera, svojho najlepšieho priateľa, svoju veľkú lásku, a to prostredníctvom jednej chybičky na sociálnych médiách," dodal mladoženáč.

Viac o téme: LáskaOsud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu