Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Georgiu (25) na dovolenke zachránilo túlavé stvorenie: Vrátila mu to neuveriteľným spôsobom!

Georgia si svoj život bez Pepper už nevedela predstaviť. Zobraziť galériu (2)
Georgia si svoj život bez Pepper už nevedela predstaviť. (Zdroj: Profimedia)

CALSTOCK/ATÉNY – Rovnako ako Slovensko či iné štáty Európy, aj dovolenkové destinácie majú problémy s túlavými zvieratami, najmä so psami a mačkami. Jeden krásny psík z Kréty si však vyslúžil toľký obdiv, až Georgia Bradleyová (25) vynaložila značné finančné zdroje, aby psíka dostala k sebe do Veľkej Británie. Dôvod, pre ktorý to urobila, vás bezpochyby dojme.

„Rozhodla som sa ísť na prechádzku po pláži, kde ma pristavili dvaja Gréci, obťažovali ma a neodbytne pozývali na drink. Stále som im vravela, že nechcem. Potom ma jeden z nich chytil za ruku a ja som fakt netušila, čo sa bude diať. Bola som tam sama, veľmi som sa bála, ocitla som sa v hroznej situácii,“ opisuje Georgia nepríjemné chvíle zo svojej dovolenky na Kréte.

Študentka, ktorej priateľ ostal v kaviarni hotela, si bola istá, že je zle. Vtedy ju však zachránila Pepper. „Z ničoho nič vystrelila k nám, vyskakovala predo mnou a začala na mužov štekať. Potom mi oblizovala ruku. Zachránila ma. Musela si všimnúť, že niečo nie je v poriadku, odprevadila ma až k hotelu, tam sa nechala poškrabkať,“ povedala Georgia novinárom britského denníka Daily Mail.

Georgia si svoj život
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Párik si psíka okamžite obľúbil, zistili, že nemá majiteľa, nakoľko sa pohyboval po meste stále sám. Pepper však bola ostražitá, spočiatku sa ich poriadne bála. Na ďalší deň odlietali domov, Georgia si však nevedela predstaviť, že svoju záchrankyňu nechá žiť opäť na ulici. Museli ju nechať na ulici, ale po prílete domov mladá žena zistila, že nemôže prestať na Pepper myslieť. A tak sa o dva týždne vrátila na Krétu, aby sučku našla.

Podarilo sa: „Keď som ju zbadala na pláži, bol to ten najkrajší pocit na svete.“ Georgia psíka nechala zaočkovať, dostala mikročip a musela 21 dní čakať v karanténe, no nakoniec dostala Peper povolenie na cestu do Británie. Šťastná majiteľka prežila ešte menší šok, keď týždeň po prílete domov zistili, že Peper je tehotná. A tak má Georgia okrem čiernej sučky aj šesť šteniatok.

Viac o téme: Dojímavý príbehZáchrana psíka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu