Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO, nad ktorou plače celý svet: Počuť slová ženícha a nevesty, budete aj vy!

Maggie a Caleb dojali celý svet Zobraziť galériu (3)
Maggie a Caleb dojali celý svet (Zdroj: Warren Schmidt)

ASHEVILLE - V dnešnej dobe už len máločo dojme ľudí tak veľmi, že sa rozplačú. No pri pohľade na túto fotku sa to možno stane aj vám. Zachytáva dvoch mladých zaľúbencov tesne predtým, ako si povedia áno.

Desiatnik Caleb Earwood (21) si minulú sobotu zobral za ženu svoju lásku Maggie (22). Ešte pred obradom sa chceli spolu pomodliť, a tak mladík zašiel za svojou milou do chalúpky, kde sa chystala. Aby neporušili tradíciu, ktorá hovorí, že ženích nesmie vidieť nevestu pred obradom, otočili sa chrbtom k sebe a chytili sa za ruky.  Tento moment bol tak silný, že ženích mal namále, aby sa nerozplakal. Jeho nastávajúca už v sebe slzy udržať nedokázala.

FOTO, nad ktorou plače
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warren Schmidt)

"Práve sme sa chystali vykročiť do života prvými spoločnými krokmi a chceli sme to urobiť správne. Poďakoval som sa Bohu za moju krásnu a inteligentnú ženu, ktorou ma požehnal, a rodinu, do ktorej sa prižeňujem," povedal Caleb, ktorého emotívna chvíľa poriadne dojala. "Keď som ho chytila za ruku, strašne sa triasol, takže som vedela, že je veľmi nervózny. Hrial ma pri srdci pocit, že si beriem človeka, ktorý o Bohu zmýšľa rovnako ako ja," dodala Maggie.

FOTO, nad ktorou plače
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warren Schmidt)

Neskutočný moment zachytil fotograf Dwayne Schmidt. Jeho snímka stihla za pár dní obletieť celý svet a hádam niet človeka, ktorý by pri pohľade na ňu necítil dojatie. "Akonáhle sa ich ruky dotkli, Caleb sa rozcítil. Celá miestnosť sa zaplnila citom. Snažil som sa neplakať a sústrediť sa na svoju prácu, ale bolo to naozaj ťažké," poznamenal. Fotku, ktorú zverejnil na Facebooku, od soboty lajkli už desaťtisíce užívateľov. "Svadby robím už dlho, ale toto bola asi tá najkrajšia, akej som sa kedy zúčastnil, nieto ešte fotil," dodal Dwayne.

FOTO, nad ktorou plače
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warren Schmidt)

Novomanželia si momentálne užívajú medové týždne. Potom by sa mali vrátiť späť na vojenskú základňu v Jacksonville v Severnej Karolíne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu