Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Lenka ohromila Britániu božskou schopnosťou: Krásna Slovenka vie chodiť po vode!

Lenka je priam zázračná bytosť, aspoň podľa týchto fotiek! Zobraziť galériu (3)
Lenka je priam zázračná bytosť, aspoň podľa týchto fotiek! (Zdroj: Profimedia)

NOTTINGHAM/BRATISLAVA - Svet obletela neuveriteľná fotografia krásnej Slovenky, ktorá dokáže chodiť po vode! Túto božskú schopnosť, samozrejme, nemá od narodenia, stoja za ňou hodiny driny. Lenka Tannerová (30), rodená Ujházyová, je totiž trénerkou amatérskeho športového tímu AquaStars Synchro v britskom Nottinghame, kedysi bola sama akvabelou. Preto zvláda aj takýto malý podvod!

Lenka sa tomuto ladnému a náročnému športu venuje už od detstva, a je to teda vidno! "Pre mňa utekať po vode nie je také ťažké, pretože to trénujem už 20 rokov. Skutočne veľkou výzvou pre mňa je teraz podporiť tento šport," povedala Lenka pre britský denník Daily Mail, ktorý si rodáčku zo Slovenska všimol práve vďaka tejto fotografickej sérii.

Lenka je priam zázračná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Slovenská kráska nedávno nafotila úžasné fotografie pod vodou, jedna z nich je nadmieru vydarená. Keď sa totiž Lenka ponorí, dokáže chodiť po vodnej hladine, akurát z opačnej strany. Do dokonalosti doladený postoj, akoby kráčala, vyzerá natoľko skutočne, že na prvý pohľad tomu uverí každý.

Lenka je priam zázračná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

In two-ish weeks it will be 2 years. This is one of my favorite photos from the wedding because it captures the moment...

Posted by Lenka Tanner on 7. júl 2013

Lenka sa vydala za Angličana, brali sa dokonca na Slovensku, a to priamo v hlavnom meste. Od roku 2010 pracuje s mládežou a snaží sa svoje vedomosti a schopnosti využiť pri formovaní mladých akvabel v športovom tíme AquaStars Synchro. Jednoznačne sa jej darí, nedávno dokonca účinkovala v reklame na luxusný dovolenkový rezort Kuoni na Maldivách.

Keď budete pozorní, Lenka vás dokonca v ďalšom videu naučí to, čo vie ona vďaka tréningu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu