Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Najlepší priateľ a hrdina: Chance svojho pána zachránil napriek veľkým bolestiam!

Chance dal svojmu milovanému pánovi viac, ako by sa na prvý pohľad zdalo
Chance dal svojmu milovanému pánovi viac, ako by sa na prvý pohľad zdalo (Zdroj: YouTube)

SAN FRANCISCO - Život s chorobou je ťažký, najmä keď sa nemáte o koho oprieť a na koho spoľahnúť. Vojnový veterán Scott si poradil po svojom, pred desiatimi rokmi si zaobstaral šteniatko zrejme kríženca pitbulla a boxera, dal mu prozaicky meno Chance (z ang. Šanca). Vtedy však nemohol tušiť, že mu jeho najlepší priateľ raz zachráni život.

Väčšina ľudí sa takýchto plemena bojí, no každý skúsený kynológ vie, že pes je vždy len natoľko zlý, ako je neschopný jeho majiteľ. Chance je výborne vychovaný, kedže Scott má zdravotné problémy, musel ho naučiť, čo má robiť, keby niečo nebolo v poriadku. Avšak Chance dokázal ďaleko viac, ako od neho ktokoľvek očakával.

Jedného dňa Scott odpadol a rozbil si pritom hlavu. Keď obyvatelia susedného domu uvideli Chancea stáť pred ich dverami celého krvavého, mysleli si všeličo. Chance sa však pokúšal pána prebrať tým, že ho oblizoval. Keďže to nepomáhalo, podarilo sa mu doslova rozbiť dvere, čo muselo byť veľmi bolestivé, keďže Chance trpí dyspláziou. 

Potom musel preskočiť pomerne vysoký plot. "Nikdy som ho nevidel tak vyskočiť," povedal o svojom záchrancovi prekvapený Scott. Sused sa šiel pozrieť, čo sa stalo a cez dvere zbadal Scotta ležiaceho v kaluži krvi. Všetko dobre dopadlo, a to vďaka chlpatému hrdinovi, ktorý pre záchranu svojho pána prekonal aj vlastnú bolesť.

Reportáž začína asi v 15. sekunde

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu