Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Cestujúci sa zasekol pri nastupovaní do vlaku: Ľudia sa spojili k nevídanej záchrane!

Ľudia tlačia vlak od seba Zobraziť galériu (3)
Ľudia tlačia vlak od seba (Zdroj: Twitter)

STIRLING - Keď sa spoja hlavy, v tomto prípade ruky dokopy, dokážu sa veľké veci. Jedna taká sa stala v austrálskom Stirlingu, kde istý muž nešťastne uviazol pri nastupovaní do vlaku. Pracovníci železníc požiadali o pomoc okoloidúcich. Vznikla tak dojemná scéna, ktorá dokazuje, že dobrí ľudia ešte nevymreli.

Pri nastupovaní do vlaku si treba vždy dávať pozor. No i tak sa občas pritrafí nehoda, ktorá sa môže v najhoršom prípade končiť fatálne.

To sa našťastie nestalo mladíkovi, ktorému ráno pri nastupovaní do mestského vlaku v západnej Austrálii uviazla noha medzi vagónom a nástupišťom.

VIDEO Cestujúci sa zasekol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Železničiarom sa ho nepodarilo vyslobodiť, a tak požiadali o pomoc ostatných cestujúcich. Tí neváhali a desiatky z nich sa zapreli do súpravy v snahe nakloniť ju, aby si odtiaľ chlapík dokázal vytiahnuť končatinu. Neutrpel žiadne vážne zranenie a chvíľu neskôr odcestoval ďalším vlakom do mesta, píše portál perthnow.com.au.

VIDEO Cestujúci sa zasekol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

"Ďakujem všetkým, ktorí sa podieľali na mojej záchrane. Nie je bežné, že si ľudia takto pomáhajú. A keď sa náhodou niekomu stane niečo takéto nepríjemné, je skvelé vidieť, ako dokážu ľudia spolupracovať, aby pomohli," povedal mladík. 

Mužovi pomohli cestujúci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu