Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO jedného z najemotívnejších činov roka: Bezdomovec len čumel, čo pre neho spravili študenti!

Muž bez domova, ktorého prekvapili nemeckí študenti
Muž bez domova, ktorého prekvapili nemeckí študenti (Zdroj: Foto: youtube)

BERLÍN - Partia mladých študentov sa rozhodla pre netradičný čin. Video, ktoré nakrútili, je svedectvom šľachetnosti a záujmu o osud druhých. V snahe pomôcť mužovi, ktorý sa ocitol na ulici, si trojica kamarátov sadla vedľa neho na chodník. To, čo nasledovalo potom, stojí za to.

Na ulici v nemeckom Berlíne sedí bezdomovec. Bezduchý pohľad a zúfalstvo sa dá čítať z jeho tváre. Odrazu sa pri ňom pristaví mladík a prosí ho, či by mu muž nepožičal vedro. Je prekvapený, no vedro požičia. Študent si na ulici sadne tesne vedľa neho a na požičané biele vedro začne bubnovať.

Po chvíli prichádza k mladíkovi kamarát, ktorý sa tiež usadí vedľa muža bez domova. Pridá sa k bubnujúcemu priateľovi, začne hrať na gitare a spievať. Ku chlapcom prichádza dievčina a pripojí sa k dvojici. Trio milých študentov položí pred seba klobúk, do ktorého hádžu pristavení ľudia peniaze.

Všetko sleduje prekvapený bezdomovec, ktorý nechápe, čo sa deje. Keď kamaráti skončia, vyzbierané peniaze darujú bezdomovcovi a s príjemným pocitom, že mu pomohli, odchádzajú. Srdečné gesto ocenia všetci prítomní veľkým potleskom.

Pozrite si dojemné video, ktoré doteraz vzhliadlo už viac ako šesť miliónov ľudí.

Nemeckí študenti pomohli bezdomovcovi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu