Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Inšpiratívny príbeh lajklo už milión ľudí: Žena padla na dno a vypracovala sa na vrchol!

Žena sa vypracovala až na vrchol
Žena sa vypracovala až na vrchol (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Toto je príbeh o osobnom triumfe ženy, ktorá si myslela, že život pre ňu po tom, ako v šestnástich rokoch otehotnela, skončil. No vzchopila sa a sama s dieťaťom sa dokázala vypracovať na úspešnú odborníčku. Má teraz kariéru, o ktorej sa jej kedysi ani len nesnívalo.

Humans of New York je jeden z najpopulárnejších internetových blogov. Pred pár dňami sa na ňom objavil inšpiratívny príbeh jednej Američanky, ktorej identita nebola zverejnená. To však v tejto chvíli nie je dôležité. Podstatné je posolstvo, ktoré vysiela.

"Otehotnela som ako šesťnásťročná. Vyhodili ma kvôli tomu zo školy, lebo som vymeškala veľa hodín. Moja rodina aj okolie ma odpísali," opisuje ťažké životné chvíle Newyorčanka. Potom sa však všetko začalo obracať na lepšie. Mladá žena si zohnala prácu v športovej predajni a neskôr ako recepčná vo firme, ktorá poskytovala daňové poradenstvo. Tu sa priučila remeslu a absolvovala viacero školení, ktoré z nej urobili odborníčku na daňovú problematiku.

O nejaký čas dostala žena ponuku z druhej spoločnosti. Hoci išla s platom dolu, práca bola zaujímavejšia. Riešila pohľadávky, záväzky a ďalšie veci. O polroka neskôr zaznamenala ďalší kariérny rast, keď sa stala hlavným účtovníkom firmy. Zároveň si však musela dokončiť školu, pretože bez nej by túto pozíciu nemohla prijať.

"Začínala som ako slobodná tínedžerská matka a dotiahla som to až na vrchného účtovníka v uznávanej firme. A to dokonca bez vysokej školy. Verili by ste tomu?," uzatvára svoje rozprávanie žena, ktore príbeh doteraz na Facebooku lajklo už vyše milión ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu