Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna tínedžerka (18) si vybudovala kariéru z ničoho: Teraz má parádny biznis!

Bethany Motová Zobraziť galériu (3)
Bethany Motová (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Hoci ste o nej ešte zrejme nikdy nepočuli, na internete je populárnejšia ako Lady Gaga. Bethany Motová má len osemnásť rokov, ale už je pojmom. K tomu, aby sa ním stala, si stačilo založiť si vlastný kanál na Youtube, ktorý si postupom času získal milióny priaznivcov.

Keď sa pozriete na Bethany, vidíte bezstarostné dievča, ktoré si užíva výhody života v 21. storočí. Pred pár rokmi však taká usmievavá nebola. Čelila totiž šikane zo strany svojich rovesníkov. Útočisko našla na internete, vďaka ktorému získavala čoraz väčšie sebavedomie.

Na serveri Youtube si v roku 2009 založila kanál, kde pravidelne uverejňuje svoje videá týkajúce sa kozmetických a štylistických rád a tipov. Má viac fanúšikov ako Lady Gaga a na foto aplikácii sa zas môže pochváliť dvojnásobným počtom nasledovníkov než má módna bilbia Vogue, píše portál news.com.au.

Krásna tínedžerka (18) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

To, čo sa začalo ako koníček, sa nakoniec ukázalo nielen ako dobrá psychoterapia, ale aj veľmi výnosný biznis. Koľko jej videá zarábajú, síce Bethany neprezradila, ale zdroj blízky spomínanému serveru uviedol, že to môžu byť tisíce dolárov za mesiac. Ale vynaliezavú tínedžerku si všimli aj veľké firmy. Značka Aeropostale napríklad v súčasnosti predáva kolekciu pre mladých nesúcu jej meno.

Krásna tínedžerka (18) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Sú veľmi otvorení mojim predstavám. Vyberám farby aj vzory oblečenia. Prakticky rozhodujem o tom, ako budú modely vyzerať," pochvaľuje si spoluprácu Kalifornčanka Beth, ktorej sa ešte pred dovŕšením dvadsiatky podarilo odštartovať poriadne úspešnú kariéru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu