Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dojímavý príbeh: Ovčiaka Rexa mali utratiť, zachránila ho bizarná láska!

Podarená dvojica trávi všetok čas spolu Zobraziť galériu (4)
Podarená dvojica trávi všetok čas spolu (Zdroj: dailystar.co.uk)

LONDÝN - Jedenásťročný nemecký ovčiak ušiel na poslednú chvíľu hrobárovi z lopaty. Dlhé roky si s ním ošetrovatelia nevedeli rady, nikoho k sebe nepripustil a aj obyčajné kŕmenie sa zakaždým menilo na drámu. Lenže dnes je všetko inak. Môže za to láska.

Rexa našli pred ôsmimi rokmi na šrotovisku v anglickom grófstve Somerset, kde ho zrejme jeho pôvodný majiteľ priviazal na reťaz o stĺp. Našli ho pracovníci miestneho zvieracieho útulku a zobrali si ho do opatery.

Pes svojim záchrancom dával riadne zabrať. Napriek rokom tréningu a terapie sa im nepodarilo skrotiť jeho divokú povahu. Kŕmiť ho vždy museli dvaja ľudia, jeden ho najprv zabavil a druhý hodil jedlo do koterca. Rex štekal na všetko a všetkých, ktorí okolo neho prešli. Situácia sa stala tak neúnosná, že pracovníci centra sa ho, aj keď veľmi neradi, rozhodli utratiť.

Zhodou okolností v tom čase pribudol do útulku nový chovanec - hus Geraldine. V Rexovi sa niečo pohlo a do operenca sa zamiloval. "Strašne rád jej olizuje hlavu. Geraldine sa k Rexovi rada túli a každú noc spia vedľa seba," opísala roztomilú zvieraciu náklonnosť manažérka útulku, Sheila Brislinová, s tým, že teraz pes je teraz ďaleko pokojnejší a nemajú tak dôvod ho utratiť.

Dojímavý príbeh: Ovčiaka Rexa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: dailystar.co.uk)

Dojímavý príbeh: Ovčiaka Rexa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: dailystar.co.uk)

Nie všetci sú ale z tejto lásky nadšení. Vera, ďalšia obyvateľka zariadenia a fenka nemeckého ovčiaka, je do Rexa zamilovaná tiež. Geraldine jej však dala jasne najavo, že Rex patrí jej, napísal portál sunday-guardian.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu