Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najmladšia miliardárka (30) USA: Rozprávkovo bohatá aj bez VŠ!

Lynsi Torresová
Lynsi Torresová (Zdroj: yahoo.com)

NEW YORK - Má len tridsať a už stojí na čele veľkej spoločnosti, ktorá z nej spravila miliardárku. Hoci Lynsi Torresová biedu rozhodne netrie, jej život rozprávku ani trochu nepripomína. Okrem toho, že v mladom veku prišla o niekoľko svojich blízkych, nemala šťastie ani v láske.

Lynsi je dedičkou megaúspešnej firmy, ktorá bola založená v roku 1948 a je jedným z najväčších výrobcov burgerov a sladených nápojov v Amerike. To z blondínky zároveň robí najmladšiu miliardárku Ameriky. Na rozdiel od iných bohatých rovesníkov sa však pozornosti zo strany médií stráni, čo je zrejme dôsledok jej komplikovaného životného príbehu.

Rodičia sa rozviedli, keď mala Lynsi štrnásť rokov. O pár rokov neskôr dokončila cirkevnú strednú školu a krátko nato sa vrhla do víru biznisu, ktorý živí jej rodinu už dlhé desaťročia. Nikdy síce nechodila na univerzitu, rozumu má však viac, než mnohí vysokoškoláci. Postupom času sa rodenej Kalifornčanke podarilo vypracovať až na šéfku spoločnosti In-N-Out, ktorú založil jej starý otec Harry Snyder. Momentálne vlastní 50 percent firmy, keď dovŕši 35 rokov, stane a jej výhradnou majiteľkou.

V súkromí sa Lynsi ešte donedávna až tak nedarilo, poznamenal denník New York Daily News. V roku 1993 pri leteckej nehode tragicky zahynul jej strýko Rich (†41). O šesť rokov neskôr prišla aj o otca, ktorý sa predávkoval liekmi. Ani v manželstve až doteraz nemala bohvieaké šťastie. Vydatá je už tretíkrát a hádam aj naposledy. So svojím ostatným manželom, automobilovým pretekárom Valom Torresom, vychováva dvojičky, ktoré počala s mužom číslo dva.

Spoločnosť In-N-Out na území Spojených štátov prevádzkuje zhruba 280 pobočiek. Podľa informácií ekonomického magazínu Bloomberg jeho hodnota dosahuje viac ako miliardu dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu