Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poďakovanie za smrteľne chorého Martinka: Aj vďaka čitateľom našiel nebo na zemi!

Martinko zdoláva všetky hranice Zobraziť galériu (2)
Martinko zdoláva všetky hranice (Zdroj: archív Š. K.)

BRATISLAVA - Martinkov život má zmysel aj vďaka vám. Smrteľne chorý chlapček z Veľkého Zálužia možno nemá času nazvyš, no má obrovské odhodlanie užiť si každého dňa naplno. V tom ste mu pomohli aj vy, ktorých oslovil Martinkov príbeh a rozhodli ste sa mu pomôcť v ceste za lepším životom. Jeho otecko Štefan si všetku pomoc nesmierne váži a rozhodol sa našim čitateľom poďakovať dojímavými riadkami, ktoré nám poslal do redakcie.

(Píše Martinkov otecko)

Chcem sa poďakovať láskavým ľuďom za všetko, čo pre nás urobili. Niektorí pomohli a iní chceli pomôcť. Martinkov čas plynie a my ho nevieme zastaviť. Vďaka patrí všetkým bez rozdielu. Nik z nich netúžil po sláve, kamerách, ale sklonili sa pred dieťaťom, ktoré bojuje, ktoré nemá šancu byť slávne, ale tlkot jeho srdiečka počuť ďaleko, preďaleko.

Nik nechcel byť menovaný, ale hlboko sa skláňam aj pred nimi. Každý nám ukázal, že život je krásny a je jedno, ako dlho trvá. Martinko bojuje, bojujeme s ním a náš boj často prehrávame. Nechceme od života veľa, chceme aby Martinko žil.

Martinko je aj veľmi usilovným žiakom.
Zobraziť galériu (2)
Martinko je aj veľmi usilovným žiakom.  (Zdroj: archív Š. K.)

Je dieťa mnohých zvláštností, je možno trochu iný, ale keď sa dožil svojich ďalších narodenín, prial si jediné "Aby budem veľký". Sníva sen, ktorý sa v terajšej reálnej podobe nikdy nesplní. V tejto chvíli ma napadá len jedna myšlienka: "Kto pohladí dieťa, akoby sa dotkol neba!". Ďakujeme za vaše pohladenia, ďakujeme za všetko, čo ste pre Martinka urobili. Ak existuje na zemi nebo, Martinko ho našiel vďaka vám!

Martinkov životný príbeh plný radostí i strastí si môžete prečítať TU.

Kontakt na Martinkovho otca:

Štefan Kupec

Jarocká 1300

Veľké Zálužie 951 35

tel.č.: 0902 073 696

e-mail: martinkokupec@azet.sk

Ste v ťažkej životnej situácii a svojmu dieťatku nedokážete poskytnúť pomoc, akú potrebuje? Poznáte rodičov, ktorí majú podobné problémy? Zašlite nám vaše či príbehy vašich známych aj s fotografiami na potrebujupomoc@topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu