Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najsexi jojkársky moderátor: Zhodil vlasy a... je na zjedenie!

Thomas Kamenar sa počas chvíle v kaderníckom kresle zmenil na ešte väčšieho fešáka. Zobraziť galériu (5)
Thomas Kamenar sa počas chvíle v kaderníckom kresle zmenil na ešte väčšieho fešáka.

BRATISLAVA - Ešte viac obdivovateliek! Nedávno rady moderátorv televízie Joj rozšíril Thomas Kamenar (34) z Rakúska. Po slovensky síce nevie dokonale, ale je mimoriadne príťažlivý. Tento fakt bol zjavný aj napriek dlhším vlasom, ktoré občas nosil mierne rozcuchané. V piatok však zmenil imidž! Pozrite si, ako sa z neho stal ešte väčší fešák.

Sympatický, no s neposlušnými vlasmi! Do kresla v nedávno obnovenej relácii Páli vám to sa neočakávane posadila úplne nová tvár. Jojka do formátu angažovala Thomasa Kamenara z Rakúska, ktorý po slovensky nevie úplne dokonale.

Neznalosť jazyka však bohato nahrádza svojím šarmom. Napriek tomu sa na Kolibe rozhodli zmeniť mu trochu imidž. Moderátora nechali ostrihať. „Boli to hrozné pocity. Viete, ako keď odstrihnú kus z vás,” prezradil nám sympaťák. „Ale dosť rýchlo to prešlo,” dodal vzápätí nový jojkár, ktorý si dlhšie vlasy pestoval vyše desať rokov.

Pri pohľade do zrkadla mu ale muselo byť jasné, že po zásahu nožníc vôbec nedopadla zle. Kratší zostrih viac zvýraznil črty jeho tváre a pre mnohé ženy bude jeho nový vzhľad určite ešte príťažlivejší. „Je to zmena a zvyknem si na to. A ževraj vyzerám ako Ethan Hawke, pričom predtým som vyzeral ako Johny Depp. Nech posúdia čitatelia sami,” povedal nám Thomas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu