Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Porotkyňa SuperStar žiarli na súťažiace: Táto krásna Slovenka jej leží v žalúdku!

Ewa Farna zrejme neznesie krajšie dievča vo svojej prítomnosti. Ukázala to aj na jednom z uplynulých kastingov k šou SuperStar, kde Farna žiarlila na súťažiacu. Zobraziť galériu (19)
Ewa Farna zrejme neznesie krajšie dievča vo svojej prítomnosti. Ukázala to aj na jednom z uplynulých kastingov k šou SuperStar, kde Farna žiarlila na súťažiacu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Neovládla sa! Tvár speváckej súťaže SuperStar Ewa Farna (19) sa na jednom z kastingov ofučala. Príčinou bola pekná Slovenka Ľubomíra Hanušíková (18). Tej zložil kat Paľo Habera (50) kompliment a vyzdvihol jej krásu. Dokonca povedal, že vyzerá lepšie ako jeho porotcovská kolegyňa. To však nemal robiť.

Je známe, že mužská porotcovská časť šou SuperStar obľubuje pekné a mladé dievčatá. Veď neraz sa stalo, že dievčina postúpila iba vďaka výzoru. No ak sa krása snúbi s talentom, odborníci veru nešetria pochvalnými slovami. Súťažiaca sa teší, chlapci v porote sa tešia... No iba jedna osoba je mrzutá. Mladá porotkyňa Ewa Farna!

Počas jedného z uplynulých kastingov sa o postup v speváckej súťaži uchádzala Slovenka Ľubomíra Hanušíková. Štíhla a vysoká brunetka z Prešova svojím dokonalým výzorom okamžite zaujala pohľady prítomných mužov. „Bohužiaľ, si druhá v tejto miestnosti. Zase,“ zahlásil Paľo Habera na adresu kolegyne Farnej, čím zložil kompliment sexi súťažiacej.

Práve tento výrok fungoval na Evu ako spúšťač mrzutej nálady. Od tohto momentu totiž nešetrila ironickými poznámkami. „Kurňa, už ma to nebaví,“ povedala speváčka znechutene a zakryla si tvár papiermi, aby sa na fešandu nemusela pozerať. „Ja som tu od uší, od očí ste tu teraz vy,“ vysvetlila Farna dôvod, prečo súťažiacu nechce vidieť.

Napriek tomu, že Ľubomíra predviedla ukážkový výkon, porotkyňa svoju averziu voči peknej súťažiacej nedokázala skryť ani počas hodnotenia. „No, bol to priemer. Aj vzhľad, aj tie topánky sú priemerné. Určite za 10 € si ich kúpila, že?“ ironicky okomentovala výkon mladej brunetky, ktorá jej podľa vlastných slov spôsobila akurát tak komplexy. 

Sledujte TOPKY TV: Porotkyňa Ewa Farna žiarli na peknú súťažiacu 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu