Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Upírska sága Škola noci pokračuje

Pokračovanie upírskej ságy Škola noci pod názvom Zradená Zobraziť galériu (5)
Pokračovanie upírskej ságy Škola noci pod názvom Zradená

Nová upírska sága Škola noci prišla na Slovensko len začiatkom januára a už si získala tisíce čitateľov. Fanúšikovská stránka www.skolanoci.sk prijala za svojich študentov už vyše 8000 mláďat a ich počet sa naďalej rýchlo rozširuje. Už o pár dní totiž príde druhá časť ságy s názvom Zradená.

Študenti v Škole noci – tí skutoční, slovenskí a českí - môžu absolvovať kvízy, za ktoré zbierajú body a postupujú do vyšších ročníkov. Tiež si môžu šetriť peniaze zvané luny. Buď si ich nechajú v batohu na bežné použitie alebo ich vložia do banky, kde sa im zhodnocujú každý deň úrokom 0,2%. Dokonca môžu vymýšľať nové avatary, za ktoré potom ostatní hlasujú a komentujú ich. Prirodzene, nechýbajú ani rôzne diskusné témy.

Fanúšikovia Školy noci budú mať čoskoro novú inšpiráciu. Dobrodružstvá Zoey totiž pokračujú. Na život v Škole noci si už zvykla a vyrovnala sa s nezvyčajnou mocou, ktorú dostala od bohyne Nyx. Stala sa vodkyňou Dcér tmy, najväčšmi ju však teší, že si našla skutočných a oddaných priateľov, a napriek pokusu nevlastného otca a matky verejne ju ponížiť si získala aj úctu profesorov i veľkňažky Neferet. Konečne má pocit, že niekam patrí. Dokonca má chlapca... a možno aj dvoch...

Vtedy sa nájdu telá dvoch zavraždených chlapcov a stopy vedú do Školy noci. Zoey cíti, že niečo nie je v poriadku. Zrazu je toho na ňu priveľa – prvý obrad, ktorý povedie ako vodkyňa Dcér tmy, omamné zakázané flirtovanie, ktoré jej komplikuje život, a smrť v Škole noci. To všetko ju zasiahne naraz, ale musí to ísť bokom a Zoey hľadá odvahu i silu postaviť sa zoči-voči zrade a využiť svoju nevšednú moc na záchranu blízkych.

Škola noci, v ktorej sa vyučovanie začína o ôsmej večer a končí o tretej ráno, teda pokračuje. Ste zvedaví, čo všetko prežije Zoey, Damien, Erin, Erik a ďalší v druhej časti Zradená? Na to si musíte počkať ešte pár dní, ale ukážky z knihy Zradená si môžete prečítať už teraz.

 

Fan stránka: www.skolanoci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu