Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Niekto ju chce zabiť. Ale prečo?

Kniha Tri oriešky pre spisovateľku PR článok
Kniha Tri oriešky pre spisovateľku (Zdroj: BESTSELER)

Úspešná autorka detektívnych románov Broňa s dobre naštartovanou spisovateľskou kariérou nečaká, že jej život začne hádzať nejaké polená pod nohy. Zrazu však príde o prácu a rozpadne sa jej manželstvo. Bronislava sa dostáva do kolotoča nepredstaviteľných udalostí, ktoré by možno neustáli ani hrdinovia z jej románov.

Román Tri oriešky pre spisovateľku z pera úspešnej slovenskej spisovateľky Vity Jamborovej (vydavateľstvo BESTSELER) je ďalším z jej literárnych skvostov. Jej príbeh má dobre prepracovanú dejovú líniu, a prináša neustále zvraty a napätie, ktoré vás donútia knihu ďalej čítať.

Hlavná hrdinka románu Broňa veru nemá núdzu o napäté situácie. Na začiatku lavíny nečakaných udalostí nájde v schránke obálku. Bez mena. Bez známky… V nej malý lístoček a na ňom: „Už viem, aké to je… Prídem, aby som si vychutnal teba…“
Niekto po nej ide… Vrah je blízko a chce zapôsobiť. Spôsob, akým to robí, Bronislavu privádza do úplného zúfalstva. A keby nebolo Juraja, ktorý sa ju rozhodol chrániť, všetko by možno dopadlo inak…
Najlepšie príbehy sú zo života. Ako tento o Troch orieškoch pre spisovateľku, ktoré musí ako Broňa rozlúsknuť, aby si zachránila život: Kto ju chce zabiť? Prečo? A ako?

- reklamná správa -

Viac o téme: Kniha Tri oriešky pre spisovateľku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu