Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Stretnite sa dnes s Marikou Gombitovou

Kniha Úlomky spomienok PR článok Zobraziť galériu (4)
Kniha Úlomky spomienok (Zdroj: PR)

Legendárna speváčka, na ktorej návrat sme dlho čakali. Posledné týždne sa objavuje na verejnosti čoraz častejšie, rôzne vystúpenia, akcie, koncerty...no až dnes ju budú mať fanúšikovia iba pre seba. O 17:00 v kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave bude krstiť svoju knižku Úlomky spomienok a nebude chýbať ani autogramiáda.

Marika doteraz nemala žiadnu autorizovanú autobiografiu, no pred časom nastala tá chvíľa a tak vznikla kniha Úlomky spomienok. „Chcela som potešiť svojich fanúšikov a podeliť sa s nimi o svoje myšlienky, pocity a názory,“ tvrdí Marika Gombitová a dodáva, že v médiách sa o nej často písalo a neraz to boli nezmysly a výmysly. „Takže som to konečne chcela uviesť na správnu mieru.“

Marika v knihe napríklad priznáva, že na dlhoročnom období, keď nebola na verejnosti takmer vôbec viditeľná, má vinu jej ošetrovateľka. Tak trochu ju izolovala od okolitého sveta a dokonca aj od jej blízkych. Marika tvrdí, že toto bol jeden z jej veľkých omylov.

Kniha Úlomky spomienok obsahuje okrem jej života, zaujímavostí a úvah aj veľké množstvo dosiaľ nepublikovaných fotografií zo súkromia a koncertov. Dopĺňa ju aj kompletná diskografia, podrobný zoznam viac ako 450 odohratých koncertov, prehľad televíznych vystúpení a ďalšie zaujímavosti.

Príďte sa dnes stretnúť s legendárnou slovenskou speváčkou Marikou Gombitovou. V kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave najskôr od 17:00 pokrstí svoju autobiografiu Úlomky spomienok a potom sa bude venovať len svojím fanúšikom. Bude podpisovať knihu so šarmom jej vlastným.

Nemôžete sa krstu zúčastniť, ale knihu by ste si radi prečítali? Objednať si ju môžete cez internetový obchod iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Úlomky spomienok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu