Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Liečenie minerálmi – v čom je ich sila?

Zobraziť galériu (2)

Minerály a drahé kamene nás fascinujú svojou energiou a krásou. Nosíme ich ako módny doplnok, slúžia ako talizman, dekorujeme si nimi domácnosť... No vedeli ste, že ak ich silu a energiu správne nasmerujeme, dokážu aj liečiť?

Minerály, horniny a drahé kamene sú klenoty zeme. Na ľudí pôsobia svojimi energiami, pomáhajú vo zvyšovaní osobných vibrácií, pomáhajú stabilizovať a harmonizovať energetické zmeny prebiehajúce na našej planéte, vplývajú na celkovú transformáciu vedomia do vyšších frekvencií pôsobenia.

Energie minerálu pôsobia na celé fyzické telo, psychiku, emócie, myšlienky, duchovné telá, osobný rozvoj. Riešia zdravotné problémy: bolesť, zápaly, migrény, stres, napätie a iné ochorenia, a to bez nežiaducich účinkov. Dajú sa používať opakovane. Umiestnené v priestore plnia aj dekoračnú funkciu, v podobe šperkov zvýrazňujú eleganciu. 

V duchovnej oblasti minerály pomáhajú ľudom, ktorí sú na to pripravení, teda majú spriechodnené duchovné vibrácie, alebo sa o spriechodnenie snažia. Títo ľudia môžu naplno využiť vplyv minerálov na aktiváciu psychických schopností a vedomia. Pomáhajú prijať vyššie a čistejšie formy energií, uvoľňujú bloky, ktoré tomu bránia, pomáhajú v riešení karmických podlžností z minulých životov, v uvedomení si príčin a dôsledkov konania. 

Kniha Liečenie minerálmi vám poradí, ako si vybrať správny minerál, ako ho očistiť, nabiť a používať, ako z neho pripraviť kryštálovú vodu aj esenciu. Obsahuje podrobný katalóg vyše 220 minerálov, zoznam chorôb a stavov nepohody, farebnú obrazovú prílohu s obrázkami všetkých minerálov, energetický obrázok na očistenie a regeneráciu a tiež zoznam minerálov, ktoré sa k vám hodia podľa znamenia v zverokruhu.

Autori knihy Liečenie minerálmi Július a Vladimíra Valiašekovci sa zaoberajú duchovnou činnosťou, prácou s energiou, anjelským kontaktom a poradenstvom. V Topoľčanoch od roku 2007 prevádzkujú špecializované centrum, v ktorom sa venujú svojim klientom, predaju minerálov aj energetických obrazov či vedeniu kurzov a seminárov.

Kniha Liečenie minerálmi sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Liečenie minerálmi vám porad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu