Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zobudil sa a všetci boli mŕtvi...

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Viete si predstaviť, že sa jedného dňa zobudíte, a všetci, ktorých ste milovali, ležia vedľa vás mŕtvi? Šialená predstava! Pre vyšetrovateľa Thomas Winkleya, hlavného hrdinu románu Šokujúce prebudenie, sa ale stala krutou realitou.

Jeho šťastie bolo len ilúziou, ktorá sa rýchlo vytratila. V jednu osudnú noc v Portlande prišiel o milovanú rodinu. Boli zavraždení a vraha sa nikdy nepodarilo vypátrať. Stratou manželky a šesťročného syna ho pripravili o budúcnosť a radosť zo života. Dokonca sa on sám stal hlavným podozrivým..

Zobudil sa a všetci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Po odchode z mesta, ktoré mu vzalo to najcennejšie, sa snaží pomalými krokmi začínať odznova. Prejdú tri roky a aktuálne vyšetruje rituálnu vraždu mladého dievčaťa v Brooklyne. Šokuje ho, keď zistí, že vrahom je zrejme rovnaká osoba, ktorá mu zabila rodinu a rozohrala si s ním psychologickú hru o čas.

Thomas je z prípadu odvolaný, ale vyšetruje ho aj naďalej na vlastnú päsť. Každý pokus o odhalenie pravdy, mu priťažia nečakané prekážky, ktoré musí zdolávať a nebude ich málo. Bude sa potýkať nielen s emocionálnym vypätím, ale aj s novými otázkami o hodnote ľudského života v praxi.

Neskôr prípad preberá ostrieľaná vyšetrovateľka z Bronxu a nachádza nové stopy, ktoré poukazujú na nečakaný a nepríjemný zvrat. Indície začnú smerovať na  niekoho z ich vlastných  policajných kruhov.

 

Kto je vrah a kto nevinný? Kto je pozorovateľ a kto prenasledovaný? Čo je pravda a čo je lož? Sme len hračky v rukách bábkarov, ktorí rozhodujú o našej slobode, vine a treste? 

 

Novodobý krimi thriler Šokujúce prebudenie, otvára neotvorené témy v rukách vládnych inštitúcií. Netreba tiež zabúdať, že hranica medzi skutočnosťou a fikciou môže byť veľmi krehká a stratiť sa v nej nie je až také ťažké.

 

Knihu Šokujúce prebudenie si môžete zakúpiť v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu