Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Život bez lepku: 140 preverených receptov pre celiatikov!

Zobraziť galériu (2)

Približne jedno percento populácie trpí chorobou zvanou celiakia - vysoko špecifický typ poškodenia tenkého čreva. Prečítaním knihy Život bez lepku - kuchárka pre pevné zdravie, si znovu vybudujete zdravý vzťah k jedlu. Je to naozaj celkom jednoduché. Niekedy len skrátka potrebujete niečo, čo vám pomôže vrátiť sa späť. A presne to robia autorky tejto múdrej publikácie.

Nová bezlepková kuchárka prináša revolúciu v zdravšom stravovaní. Predstavením 140 skvelých nových receptov vás naučí, ako každý deň posilňovať svoj ​​imunitný systém. Kniha s názvom Život bez lepku - kuchárka pre pevné zdravie vám poradí, ako predchádzať chorobám a pomôže vám schudnúť pár kíl pomocou konzumácie naozajstného jedla.

Život bez lepku: 140
Zobraziť galériu (2)


Život bez lepku - kuchárka pre pevné zdravie prekračuje rámec kníh o diétach, pretože kombinuje poznatky základnej vedy a prevereného lekárskeho výskumu s ozajstnou láskou k potravinám a jedlu. Úloha stravy pri rozvoji a liečbe chronických ochorení je lekárskou a laickou verejnosťou podceňovaná. Lekári sú vedení k tomu, aby ochorenie liečili pomocou liekov a operácií. Táto šikovná kuchárka vám objasní, ako môžete prevziať kontrolu nad svojím zdravím, aby ste pomocou prirodzenej stravy posilnili svoj imunitný systém, predchádzali ochoreniam a prípadne aj znížili svoju váhu.

Publikácia zahŕňa aj presvedčivé vysvetlenie pre výber jedla, návody, kuchárske rady a 140 preverených receptov. Čitateľa iste zaujme široká kolekcia chutných rozmanitých receptov, ako sú napríklad guličky z byvolieho mäsa, ázijská polievka, kel s omáčkou, chrumkavé kuracie rezančeky, dusená marocká jahňacina, grilovaná bravčová panenka v marináde s chili papričkami a s omáčkou z čiernych fazulí, pečené alebo grilované rybie filety s olivovou tapenádou, paradajkami a kaparami a veľa ďalších chutných jedál.

Kniha Život bez lepku - kuchárka pre pevné zdravie sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Život bez lepku - kuchárka pre pevné zdravie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu