Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Páni, existuje TÁ pravá? A vedeli ste, že venovanie pozornosti len jednej žene je tá najhoršia taktika?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark)

Sústredíte sa neustále na tú jednu? Vašu “vyvolenú”? Možno si myslíte, že táto je “tá pravá”. Je predsa iná ako ostatné. Čo ak by som vám však povedal, že čím viac sa sústredíte na jednu ženu, tým viac sa od nej vzďaľujete? Vďaka tomu, že ju nebudete vidieť ako bohyňu a budete sa sústrediť aj na iné ženy, paradoxne, získate si pozornosť aj tejto.

ČO SI MYSLÍ ONA, KEĎ JEJ VENUJETE CELÚ SVOJU POZORNOSŤ

„Je tu jedno dievča. Ona je iná ako ostatné. Čo mám spraviť, aby ma chcela? Poraďte mi, ako ju mám získať?” Tiež som sa nad tým kedysi zamýšľal. Aj pri Eluš. Semeno mi udieralo na mozog a ja som ju chcel dostať. Všetko ostatné bolo v tom momente nepodstatné. Chcel som predsa, aby cítila môj záujem a že to pre mňa nebola len jednorazová záležitosť. Chcel som, aby videla, že ju neberiem, ako ostatné a že je pre mňa niečím výnimočná.

Lenže ženy to takto neberú. Ony nie sú blbé, sú veľmi vnímavé a hneď vás prekuknú. Pokiaľ sa celú dobu venujete len jej, ona si to vysvetlí tak, že nemáte iné ženy a iné možnosti. Keď ste celý deň pripojený online a stále si s ňou píšete, je jej okamžite jasné, že nemáte vlastný život a mimo nej žiadne iné veci na práci. Ak okolo vás nevidí žiadne iné ženy, s ktorými by ste sa stretávali, nie ste pre ňu žiadna výzva a patríte len jej. Môže si s vami robiť, čo len chce. A verte mi, že aj bude.

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

NEDOSTATOK INÝCH MOŽNOSTÍ

Ona hneď pochopí, že vaším hlavným problémom je nedostatok iných možností. Ona pritom nechce chlapa, o ktorého nebojujú ďalšie ženy a ani on sa o iné nezaujíma. Čo s tým? Ako jej máte dať najavo, že to tak nie je? Veľmi jednoducho. Stačí pochopiť, že to nie je len o nej. Potrebujete rozložiť svoju pozornosť medzi viaceré ženy. Pozrite, keď je tu len jedna žena, o ktorú sa zaujímate, venujete jej sto percent svojej pozornosti, a to sa prejaví aj na vašom správaní.

Neustále na ňu myslíte, stále jej vypisujeteš, voláte spolu aj hodinu. Chcete sa s ňou neustále stretávať a neviete sa dočkať, kedy už pôjdete von. Tu prichádza do hry Pravidlo piatich, ktoré vraví, aby ste NIKDY neriešili len jednu konkrétnu ženu, ale našli ste si ďalších päť. Prečo práve päť? Lebo. Dve sú málo a desať už budete zvládať len ťažko. Môže ich byť pokojne aj štyri či šesť. Zmysel tohto pravidla je ten, aby ste rozložili pozornosť medzi viaceré ženy.

HRA ČÍSIEL

Problém väčšiny chlapov je, že to skúšajú stále len na jednu. Lenže vy prakticky nikdy neviete, či tá, za ktorou prídete a zoznámite sa s ňou v kníhkupectve, bude vaša kamarátka, priateľka, milenka alebo matka vašich detí. Môže to byť pokojne aj tá, ktorej napíšete na zoznamke, alebo niektorá z vašich kamarátok, ktorú poznáte už roky.

Nie, nechcem tým povedať, aby ste teraz od každej niečo očakávali. Chcem tým len povedať, že potrebujete rozhadzovať siete, spoznávať množstvo žien a zistiť, čo vám vyhovuje a čo nie.

Potrebujete naberať skúsenosti a otestovať, na čo ženy pri vás najlepšie reagujú a na čo vôbec. Čím viac sa budete so ženami baviť, tým je pravdepodobnejšie, že si nejakú nájdete. Keď budete iba sedieť doma na zadku a čakať, že vám nejaká spadne do náručia, ešte sa veľmi dlho načakáte.

SÚSTREĎTE SA NA VIACERÉ

Teraz nevravím, že máte spávať s desiatimi ženami naraz a klamať im, alebo ak si nájdete priateľku, máte riešiť päť ďalších. Nie. Toto platí v prípade, že ste nezadaný a nemáte žiadne záväzky. Spávajte pokojne s jednou z nich a stretávaj sa aj s ďalšími. Nemá na vás žiaden nárok. Ste predsa slobodný a nezadaný. Hlavne tým ženám neklamte.

Keď sa stretávate s jednou a spýta sa vás na to, tak jej pokojne povedzte, že áno, sú tu aj iné ženy, o ktoré sa zaujímate. Prirodzene. Keď raz pochopíte, o čom Pravidlo piatich skutočne je, dáte si facku vždy, keď sa opäť pristihnete pri tom, ako sa silou mocou uháňate za jednou konkrétnou ženou.

Sústreďte sa na viaceré, nie na jednu. Potom sa môžeš pripraviť na to, že sa vám ony samy začnú ozývať prvé, pretože ich nebudete neustále bombardovať správami hneď, ako sa prihlásia na Facebook. Samy sa o vás budú zaujímať a vy sa nebudete báť stratiť ich.

A to nehovorím o vašej vyššej hodnote, ktorú v ich očiach získate automaticky tým, že nebudete robiť zbytočné chyby. Keď sa s nimi budete baviť, budeteš úplne v pohode a nebudete mať pri nich žiadne očakávania. Toto všetko spôsobí, že z ich strany vznikne príťažlivosť.

z knihy Príťažlivosť.

Kniha Príťažlivosť nie je len ďalšia kniha o tom "ako zbaliť ženu”

NIE je to o balení žien - aj keď princípy a metódy z tejto knihy vám pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré ste doteraz skúšali.

NIE je to ani o dostávaní žien do postele - aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s vami užiť viac žien, ako ste si doteraz vedeli predstaviť.

Príťažlivosť je totiž tá tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá "iskra" či "chémia", ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú.

Vďaka nej bude pre vás možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžite, ale pomôže vám aj v tom, aby vás ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle.

A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby ste boli pre ženy príťažlivý, nepotrebujete mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana.

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

V knihe je v 5 častiach do detailov rozoberaný NOVÝ svet, v ktorom sa dnes nachádzame. Sú v nej vyvrátené mnohé mýty, ktorým zvykli muži či ženy veriť.

Celá séria článkov ku knihe Príťažlivosť, v ktorých sa bližšie ponoríte do tajov toho, čo znamená byť príťažlivejším a schopnejším chlapom:

  1. Vykašlite sa konečne na “balenie” žien
  2. Prečo by ste sa mali začať sústrediť na seba a vykašľať sa na ženy?
  3. Krutá pravda: Cesta k jej srdcu vedie najprv cez postel
  4. Venovanie pozornosti len jednej žene ako tá najhoršia taktika
  5. Išli ste niekedy na ženu logikou? A ako ste dopadli?
Viac o téme: Kniha Príťažlivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu