Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Naučte sa čítať a ovplyvňovať reč tela!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Thorsten Havener je autor, ktorého si tisíce Slovákov zamilovali vďaka jeho bestsellerom ako Viem, čo si myslíš (Tajomstvo čítania myšlienok), Mysli si, čo chceš alebo Nemyslite na modrého slona.

Nedávno vyšla ďalšia jeho kniha s názvom Bez slov. V nej vás chce naučiť niečo zdanlivo bezvýznamné, čo však ovplyvňuje naše každodenné rozhodovanie – reč tela.

Naučte sa čítať a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Thorsten je fenomén. Už počas štúdia urobil neobyčajný objav: skôr, ako profesori na prednáškach vypovedali ďalšie slová, vedel, čo bude nasledovať. Začal sa zaoberať silou myšlienok a rečou tela.
Po intenzívnom tréningu sa u neho vykryštalizovala schopnosť vidieť myšlienky a emócie aj bez vypovedaných slov. Netvrdí, že má nadprirodzené schopnosti, zameriava sa na prirodzené vlastnosti človeka, na ktoré sa v modernej spoločnosti zabúda.
Takže za jeho umením nie je ani mágia, ani kúzla, je to len pozorné sledovanie človeka.
A presne tak je to aj v novinke Bez slov, v ktorej vás naučí ako sa stať tlmočníkom reči tela. Ako dešifrovať signály, postoj, gestá, mimiku, aby ste lepšie pochopili seba, druhých ľudí.

„Ako to len robí?“
Süddeutsche Zeitung

Dnes je Thorsten Havener úspešným autorom viacerých kníh, má svoju vlastnú show v televízii a vedie semináre a prednášky, na ktorých počas 90-tich minút dokáže zmeniť váš život.

„Ako tlmočník som sa naučil, že reč je dôležitá všade, kde sa stretávajú ľudia,“ píše Thorsten Havener v knihe Bez slov. „Pri svojich vystúpeniach som zistil, že o reči tela to platí dvojnásobne. Na rande, v partnerskom vzťahu, v práci, pri výchove, v škole, na recepcii v hoteli, vo výťahu, pri bezpečnostnej kontrole na letisku – ba dokonca aj vtedy, keď sa postavíte pred nesprávnu pokladňu, vám poznatky o správnom narábaní s rečou tela môžu nesmierne uľahčiť a skrášliť život. A práve o tom je táto kniha. Dozviete sa nielen to, ako možno kdekoľvek na svete pochopiť reč tela a čítať podvedomé signály iných ľudí, ale naučíte sa aj to, ako dosiahnuť, aby vás tí druhí lepšie chápali. Neviem si predstaviť oblasť, v ktorej by to neprišlo nesmierne vhod.“

Thorsten je presvedčený, že v budúcnosti bude čoraz dôležitejšie rozvíjať správne spôsoby styku s druhými. Aj o tom, že empatiou a uvedomelou komunikáciou ľahšie dosiahneme svoje ciele a budeme viesť spokojnejší život.
Na to je ale základným predpokladom správna vzájomná komunikácia.

Aj preto by ste mali siahnuť po knihe Bez slov.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu