Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

So zlými chlapcami skončila, ale on jej nedá spávať

Zobraziť galériu (2)

Shannon má smolu na mužov. Bodaj by nie, keď ju priťahujú potetovaní svalovci so zvodným pohľadom, ktorý neveští nič dobré.

Shannon si už prešla niekoľkými nevydarenými vzťahmi, posledný priateľ jej však pripravil ten najhorší budíček. Z nepríjemného zážitku sa ešte dlho spamätávala a odvtedy má mužov plné zuby – zvlášť tých zlých.

Šteklivá séria Dublin Street od Samanthy Youngovej pokračuje. Práve vyšla piata kniha s názvom Scotland Street – zvodný príbeh o odpúšťaní hriechov z minulosti a o tom, ako dobehnúť stratený čas v láske...

Cole predstavuje presne ten typ, ktorému sa chce Shannon vyhnúť – je príťažlivý, potetovaný a namyslený. Za drsným výzorom sa však skrýva dobré srdce a Cole navyše hľadá tú pravú. Keď sa mu do cesty pripletie rozkošná ryšavka, nezaváha a zaútočí na jej zlomené srdce.

Lenže minulosť nespí a pripomenie sa práve vtedy, keď to človek najmenej čaká.

„Vrelo odporúčame.“
USA Today

SAMANTHA YOUNGOVÁ je mladá škótska spisovateľka. V roku 2009 promovala na Edinburskej univerzite, kde študovala dejiny staroveku a stredoveku a dodnes miluje všetko starožitné.
Vo februári 2011 začala sama vydávať svoje romány pre mládež a tie sa stali v internetovom obchode Amazon bestsellermi. Je autorkou štyroch sérií – desiatich románov a jednej novely. V tvorbe pre dospelých debutovala románom Dublin Street.

Od Samanthy Youngovej v slovenčine vyšlo:

Dublin Street (2013)

London Road (2014)

Jamaica Lane (2014)

India Place (2015)
Scotland Street (2016)

Začítajte sa do novinky Scotland Street TU:

Fantastické ceny kníh a osobný odber až v 50 mestách SR zdarma >> Presvedčte sa

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu