Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Príbehy z Dračej uličky č. 13 pohltia nielen deti

Dračia ulička č. 13
Dračia ulička č. 13

Na detský knižný trh prichádza ďalšia dobrodružná lahôdka. Príbehy troch mladých priateľov z Dračej uličky č. 13 vás okamžite vtiahnu do deja. Hanissa, Tomrin a Sando sú tými pravými hrdinami, ktorých mesto potrebuje! Oni sú tí, ktorí sa rozhodnú vypátrať a chytiť záhadnú príšeru, čo ohrozuje obyvateľov ich rodného kráľovského mesta.

Prvá časť dobrodružných príbehov z edície Dračia ulička č. 13 má názov Nočná príšera a vychádza vo Vydavateľstve Fragment.  

Hanissa, pre priateľov Nissa, Tomrin a  Sando sa kamarátia  len veľmi krátky čas. Dohromady ich spojila náhoda, odvaha, statočné srdce i štipka mágie.

Na prvý pohľad sú úplne rozdielni, no v skutočnosti sú až priveľmi rovnakí. Svojim dobrodružným duchom a snahou pomôcť sa rozhodnú postaviť sa nočnému žrútovi.

Hlavné mesto kráľovstva Mintaria, ktoré je obývané nielen ľuďmi, ale aj trpaslíkmi, elfmi, trolmi, obrami a ďalšími národmi, trápi  noc čo noc sa  zjavujúca záhadná príšera. Prepadáva sklady, obchody a všade za sebou zanecháva chaos a trosky.

Traja priatelia tvora vystopujú a  to, čo zistia im prinesie  obrovské prekvapenie a nečakané rozuzlenie záhady.

         Vitajte v Dračej ulička č. 13!   Pripravte sa na neuveriteľné dobrodružstvá!

O autoroch:

Bernd Perplies sa narodil v roku 1977 v meste Wiesbaden v Nemecku. Študoval film a nemčinu v Mainze. Počas svojho pôsobenia v nemeckom filmovom inštitúte vo Frankfurte nad Mohanom sa začal venovať aj písaniu. Dnes pracuje ako spisovateľ, prekladateľ a novinár. Je súčasťou prekladateľského tímu „Star Trek“ románov Cross Cult. V auguste 2008 mu vyšiel prvý román.

Christian Humberg vyrástol v oblasti pohoria Eifel a študoval literatúru v Mainze. Od konca deväťdesiatych rokov pracuje na voľnej nohe ako spisovateľ, prekladateľ a redaktor beletrie a populárno-náučnej literatúry. Do dnešného dňa publikoval vyše tridsať titulov. Pracuje tiež ako editor a publicista v niekoľkých fantasy časopisoch vrátane Space View.

O Vydavateľstve Fragment:

  • Vzniklo v novembri 2004 ako pobočka Nakladatelství Fragment, s.r.o., ktoré v Česku pôsobí už od roku 1991 a patrí medzi najväčších vydavateľov v Českej republike.
  • Vydalo už vyše 1100 titulov.
  • Koncom roka 2014 sa Vydavateľstvo Fragment stalo významnou súčasťou skupiny Albatros Media.
  • Hlavným predmetom  záujmu vydavateľstva je literatúra pre deti a mládež, pre ktorých vydáva beletriu, populárno-náučnú literatúru, pracovné zošity, leporelá, puzzle, albumy so samolepkami i učebnice.
  • Výrazná časť produkcie je určená aj pre dospelých, tvorí ju beletria, krížovky, jazykové učebnice a populárno-náučná literatúra.
  • Z rozmanitej produkcie si vyberú všetci od detí, ktoré začínajú spoznávať svet okolo seba, cez školákov, lúskajúcich dobrodružné príbehy, až po náročných dospelých čitateľov.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu