Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zbavte sa povianočných kíl: Ako na to?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (13)
Ilustračné foto

Určite ste si aj vy dopriali počas uplynulých sviatkov kopec dobrôt. Ako sa ale zbaviť povianočných kíl a faldíkov z brucha? Prinášame zopár tipov. Záleží len na vás, či uprednostníte upravenú stravu, poriadnu makačku alebo oboje. Hlavne, musíte to chcieť vy. Cíťte sa skvelo, vyzerajte skvelo, buďte fit a hlavne zdravý!

Knihy vhodné na upravenie stravy:

Zdravé fitness recepty - Miroslav Kelij

Kto by nechcel žiť dlho, bez zdravotných ťažkostí,  byť vitálny a fit? Dá sa to dokázať, len treba dodržiavať určité zásady. Prvou a najdôležitejšou je zdravá strava. Naozaj sa nevraví len tak, že sme to, čo jeme. Nie je vôbec pravda, že zdravé jedlo musí byť fádne, nudné, bez chuti, vône, nápadu. A už vôbec nemusí byť zložité pripraviť ho. Kniha Zdravé fitness recepty vám ponúka návod ako dať spolu dohromady potraviny, ktoré sú plnohodnotné a nie je ťažké z nich pripraviť výborné recepty, ktoré ulahodia vášmu jazýčku.

Zdravé fitness recepty 2 - Alexander Pauwels, Matej Saktor

Zdravé fitness recepty 2 je pokračovaním úspešnej jednotky. Autorom tejto knižky je belgický špecialista na nutričnú stravu Alexander Pauwels. Chudnutie, diéty, budovanie svalov a tvarovanie postavy zakladá na svojich skúsenostiach zo života, ktoré sám na sebe vyskúšal a dosiahol výsledky. Na knihe spolupracoval aj slovenský fintess tréner Matej Saktor, ktorý bol vicemajster v kulturistike v roku 2007. Máte možnosť vyskúšať viac ako 150 výnimočných receptov.

Najedzte sa do štíhlosti - Antónia Mačingová

Kniha s rozšíreným vydaním vám ponúka 28 dňový program, v ktorom nájdete schodíkovú metódu chudnutia, semaforové stravovanie a rady pre stravovanie podľa krvných skupín. Kniha je plná receptov, aj rôzneho sviatočného stravovania. Publikácia je určená pre tých, ktorí chcú svoj život zmeniť od základov a dodržiavať tento nový životný štýl dlhodobo i celkovo zmeniť svoj postoj k jedlu a k diétam.

Knihy vhodné na spevnenie postavy:

Telo ako posilňovňa - Mark Lauren

Čo ak sa dozviete, že už dávno máte ten najdokonalejší posilňovací prístroj, aký bol kedy vytvorený? Máte ho dokonca už aj doma. Svoje vlastné telo! Doteraz neexistuje podobná kniha. Roky a roky - od olympijských športovcov z antického Grécka až po dnešné jednotky špeciálnych operácií - tie najlepšie fyzicky vybavené bytosti sa nespoliehali na fitnes centrá vo svojich mestách...

Telo ako posilňovňa pre ženy - Mark Lauren

Po veľmi úspešnej knihe Telo ako posilňovňa vyšla táto publikácia určená aj pre dámy. Hoci neexistuje žiaden prameň mladosti, cvičenie opakovane dokazuje, že má k nemu najbližšie. Posilňovaním a zoštíhľovaním si dláždite cestu pre jasnejšiu a istejšiu budúcnosť nielen pre seba, ale aj pre všetkých okolo vás.

Tréning väzňa - Paul Wade

Kniha Tréning väzňa je napísaná bývalým väzňom - človekom, ktorý bol na dvadsať rokov pripravený o slobodu v jednom z najtvrdších väzení v Amerike. Bol prinútený stať sa silným, aby prežil. Muž, ktorému zobrali všetko okrem tela a mysle - ktorý sa rozhodol, že bude na sebe pracovať napriek všetkým okolnostiam a vytvorí si súkromnú slobodu, o ktorú ho nikto nebude môcť pripraviť. Slobodu silného tela a silnej mysle.
Táto publikácia vás inšpiruje, aby ste dosiahli takú fyzickú zdatnosť, akú ste možno kedysi považovali za vylúčenú.

Tréning väzňa 2 - Paul Wade

V prvom diele Tréningu väzňa bolo základnou myšlienkou dosiahnuť viditeľné výsledky bez použitia náčinia. Autor túto myšlienku neopúšťa ani v pokračovaní knihy, avšak ide ešte ďalej. Opisuje silové cvičenia, ktoré sú na vyššej úrovni a názorne ukazuje, ako možno správnym cvičením Trojky, naťahovaním a posilňovaním kĺbov zvýšiť funkčnú mobilitu vášho tela. Cvičenia sú koncipované tak, aby ste pri nich predišli zraneniam a pritom odstránili staré bolesti.

Tréning väzňa 3 - Paul Wade

Táto kniha je vôbec prvým tréningovým denníkom, navrhnutým špeciálne pre športovcov využívajúcich hmotnosť vlastného tela. V iných denníkoch nájdete tabuľky na zapisovanie hmotnosti dvíhaných činiek, na typ použitého náradia alebo prístroja, dokonca aj na tep srdca a vitamíny užité v daný deň. V tomto denníku podobné rozptyľujúce informácie nenájdete. Je to denník určený na čistý, nepoškvrnený, drsný tréning s hmotnosťou vlastného tela. Dá vám inšpiráciu a formu. Na vás ostáva pot a nezvratné rozhodnutie vytýčiť si plán a uskutočniť ho. Dvere príležitosti máte otvorené. Silu, ktorá vám doposiaľ unikala, máte konečne na dosah! Tie dvere sa nachádzajú na týchto stránkach a vo vašom srdci. Tak do nich vstúpte!

Knihy určené pre tých, ktorí uprednostňujú diéty:

Dukanova diéta - Pierre Dukan

Pokúšali ste sa už mnoho ráz schudnúť, ale bez úspechu? Francúzsky odborník na výživu vypracoval jednu z najúčinnejších diét, overenú dlhoročnou praxou, ktorá vás konečne uspokojí! Je založená na bielkovinách, prírodných proteínoch, a predpokladom jej úspešnosti je dodržanie štyroch po sebe nasledujúcich fáz: útočná fáza - čisté proteíny, ktoré vedú k rýchlemu úbytku telesnej hmotnosti, alternatívna fáza - striedanie dní čistých proteínov s dňami, keď sa bielkoviny kombinujú so zeleninou, konsolidačná fáza - povolené sú aj ďalšie potraviny, fáza definitívnej stabilizácie - proteínový štvrtok + zrieknutie sa výťahu + tri polievkové lyžice ovsených otrúb.

Dukanova diéta v 350 receptoch - Pierre Dukan

Kniha Dukanova diéta v 350 receptoch je momentálne najvyhľadávanejšou diétou nielen u nás ale aj vo svete. Pre jej autora je problém nadváhy prioritne otázkou vzťahu medzi potešením a nechuťou. Jednoduché na prípravu, šťavnaté a ľahké - také sú jedlá v tejto knihe: suflé z hydinovej pečene, mäsové guľôčky s bylinkami, pečená teľacina v omáčke, pražma v obale s cibuľkou, krevetový šalát, provensalské baklažány, studená uhorková polievka, čokoládový krém, škoricová torta... Doktor Pierre Dukan vytvoril diétu, ktorej celosvetový úspech je založený na tom, že presne odpovedá na očakávania a požiadavky tých, čo ju podstupujú.

Dukanova diéta 2014 s novými receptami. Aj pre vegetariánov - Pierre Dukan

Tretia kniha Pierra Dukana ponúka úplné znenie Dukanovej metódy, aj úvodnú časť o fyzickej aktivite, ktorá podporí chudnutie. Kniha samozrejme obsahuje aj časť receptov, ktoré vám umožnia do nekonečna variovať vaše jedlá v priebehu diéty. Obohatením sú v tomto prípade najmä recepty vhodné pre vegetariánov, ktorí boli doteraz z diéty trochu vyčlenení. Dukan je lekár, ktorý proti nadváhe bojuje už viac ako štyridsať rokov svojej kariéry. Úspech si zaslúžil diétou založenou na výživných bielkovinách, ktorá sa postupne stala globálnou metódou.

Domáca krabičková diéta - Alena Doležalová

Cieľom tejto publikácie je sprístupniť túto diétu pre každého. Autorka jednoduchým spôsobom vysvetľuje základné princípy úspešnosti krabičkovej diéty. Radí, ako vhodne pripravovať pokrmy, ako znížiť ich energetickú hodnotu bez toho, aby utrpela ich chuť. V publikácii nájdete výber z viac než 250 výborných receptov.

Kompletná ponuka kníh o zdravom životnom štýle>>

Ponuka publikácií o zdravej výžive>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu