Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vyjde román pre ženy Žila som v zlatej klietke

Zobraziť galériu (2)

Mia mala život, o akom mnohé z nás môžu len snívať. Luxusné kúsky v šatníku, dokonalú figúru umocnenú modernou plastickou chirurgiou či hriešne drahého tátoša v garáži... Využívala všetko, čo jej priateľ poskytoval, ale nedokázala vzdorovať jeho násiliu, ponižovaniu a absurdným sexuálnym chúťkam, hoci ho v skutočnosti nenávidela.

Keď bola presvedčená, že ju chce požiadať o ruku, prežila najväčšie sklamanie svojho života. Jej najcitlivejšou slabinou je nízke sebavedomie, ktoré neunesie závislosť od chlapa, a tak ju pád na dno mimoriadne bolí... Dokonalý ligotavý život sa jej zrútil ako domček z kariet. Mia prichádza na to, že navonok možno mala všetko, ale nemá to, po čom túžila najviac – opätovanú lásku...

Tajne miluje iného muža, zistí však, že nikdy nebude jeho. Najkrajšia noc, akú kedy zažila, sa premení na nočnú moru a Mia sa musí vrátiť k tomu, ktorého nenávidí. Ako sa dokáže vyrovnať s tým, že ju život takto ťažko skúša?

„Kniha je o neľahkom osude ženy, ktorá svoju dušu zapredala najväčšiemu nepriateľovi svojho života,“ povedala nám autorka Lucia BOŽIKOVÁ (na snímke) o svojom románe Žila som v zlatej klietke. „Nemá vlastný názor, žiadne sebavedomie, ale za to hriešne drahého tátoša v garáži a  bezduché šperky vo vitríne. Nežije, iba prežíva. Pozná len zvrátené hodnoty života, v kútiku duše však túži po ozajstnej láske. Či sa jej podarí prekročiť svoj tieň, nech posúdi každý čitateľ sám. Moja prvotina je určená každej vekovej kategórii, obzvlášť ženám, ktoré majú rady napínavé príbehy, od začiatku až do konca, poprepletané rôznorodými emóciami. Nechýba láska, násilie, sex a nič nie je také, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Príbeh je inšpirovaný udalosťami z rôznorodého okolia. Ženami, ktoré spadli na samé dno a vždy bol ich spoločným menovateľom majetný chlap. Dolu klobúk pred každou jednou, ktorá vztýčila hlavu a dokázala žiť svoj vlastný život, bez závislosti od materiálnych vecí ...lebo táto závislosť je mimoriadne nákazlivá,“ dodala.

Vydavateľstvo Motýľ

Kniha Žila som v zlatej klietke sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu