Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Stovky kníh so skvelou zľavou: Vyberte si bestsellery

Ilustračné foto Zobraziť galériu (12)
Ilustračné foto

Internetový obchod iPark.sk pripravil v spolupráci s vydavateľstvom Ikar atraktívnu ponuku na približne 1000 kníh so zľavou 35%. Ide o letnú Last minute akciu, ktorá trvá do 31. júla. V ponuke sú detektívky, športové knihy, letné čítanie, romány. Skrátka všetko, na čo máte chuť. Dnes sa môžete inšpirovať tzv. bestsellerovou edíciou.

Komplet ponuku zlacnených kníh a detailné informácie o zľave nájdete TU>> 

Carrie - Stephen King

Sedemnásťročná Carrie je outsiderka v škole i v živote. Odmalička robí všetko pre to, aby sa vyrovnala ostatným, ale nedarí sa jej. Nepeknú, neobľúbenú, zakríknutú stredoškoláčku ešte aj doma priam terorizuje fanaticky nábožná matka. Carrie si však jedného dňa uvedomí svoje mimoriadne vrodené schopnosti, ktorých rozsah sama sotva tuší. Je telekinetička - silou vôle pohybuje predmetmi. A keď ju v na školskom majálese opäť surovo ponížia, jej pomste nič nestojí v ceste....
 

Dohodnuté manželstvo - Jennifer Probstová

Majiteľka kníhkupectva Alexa chce zachrániť rodinné sídlo, a preto sa musí čo najrýchlejšie vydať. Láska ju však akosi obchádza. Osud jej do cesty privedie brata jej najlepšej priateľky, ktorý jej v detstve zlomil srdce. Miliardár Nicholas však v manželstvo neverí, no ak chce zdediť strýkovu firmu, musí sa čo najskôr oženiť. Keď sa dozvie, že sestrina priateľka zúfalo potrebuje peniaze, urobí Alexe ponuku, aká sa jednoducho neodmieta...
 

Žiarenie - Stephen King

Hotel Pekná vyhliadka patrí medzi najkrajšie letoviská v horách na svete. Jack veľmi potrebuje utiecť pred životnou smolou a beznádejou, ktoré mu šliapu na päty a snaží sa nájsť spôsob, ako zachrániť rozpadávajúce sa manželstvo. S Jackom prichádza do hotela aj jeho žena Wendy a ich päťročný syn Danny, ktorý má zvláštny dar. Je nadpriemerne vnímavý "žiari", dokáže predpovedať veci a udalosti, ale vo svojom detskom veku im nerozumie. V obrovskom hoteli so stodesiatimi izbami, z ktorého je cítiť veľmi podivná atmosféra, a ktorý stojí na mieste, kde sa pochovávali indiáni sa niečo deje, niečo z čoho naskakuje husia koža, nejaké zlo, ktoré je v hoteli schované...
 

Doktor Spánok - Stephen King

Dannymu sa len o chlp podarilo ujsť pred smrťou v hoteli Pekná vyhliadka. Jeho trápenia z obdobia detstva ho ale stále prenasledujú. Žiarenie, ktoré je vlastne brané ako jeho nadprirodzená schopnosť ho tiež otravuje a trpí ním. Toto žiarenie mu dáva možnosť vidieť aj veci, ktoré by nemali vychádzať na povrch a mali by byť tajné a súkromné. Alkoholik Danny sa ale rozhodne, že chce svoj život zmeniť a svojou schopnosťou začne pomáhať chorým a umierajúcim ľuďom prejsť posledným krokom k smrti a za to dostane prezývku Doktor Spánok.

Havranie dievča -  Erik Axl Sund

V tomto drsnom severskom krimi vystupuje komisárka Jeanette - skúsená a praxou ošľahaná odborníčka na kriminálnom oddelení. Popri svojej práci zažila všetko možné, no keď je zavolaná na pomoc k novému prípadu, musí nabrať odvahu a premôcť samú seba. Policajti v kríkoch pri stanici metra v hlavnom meste Švédska Štokholme nájdu telo malého chlapca. Mŕtve telíčko vyzerá zohavene s množstvom rán. Telo brániace sa rôznym útokom, ktoré bojovalo kým vládalo... Komisárka Jeanette sa chopí vyšetrovania.


Iba jeden rok - Gayle Formanová

Willem sa zobudí z bezvedomia, no sám netuší kde je. Ošetrujúci lekár mu dal do poriadku ranu na hlave, no zdá sa, že má aj iné zranenia... Willem je opäť single a zúfalo túži nájsť dievčinu, krásnu Američanku, ktorú nazval Lulu, pretože jej ozajstné meno vôbec nepozná. Spoznali sa v Paríži, no spoznali ako spoznali a strávili tam spolu magický deň. Preto sa vydá znova na cesty od Mexika až po Indiu a verí, že ju opäť stretne. No týždne a mesiace plynú a Willem začína strácať nádej...

Keby som bola Tebou - Lisa Renee Jonesová

Mladej učiteľke Sare sa náhodou dostane do rúk denník akejsi Rebeccy. Neodolá, nakukne doň a nájde v ňom šteklivé opisy ľúbostnej aféry s neznámym mužom. Nemyslí už na nič iné... Vášnivé, no drsné erotické scény ju celkom opantajú. Zrazu sa však záznamy v denníku končia a ona sa rozhodne vypátrať, čo sa s Rebeccou stalo. Stopy ju zavedú do galérie, kde spoznáva dvoch príťažlivých mužov. Ktorý z nich je tajomným milencom z denníka?
Keby som bola tebou je vzrušujúci a provokatívny príbeh, z ktorého sa vám rozbúši srdce.
 

Kód 1 - Jozef Banáš

Autor, úspešný slovenský spisovateľ, scenárista i politik Jozef Banáš vo svojom románe Kód 1 opäť rúca zažité dogmy a piliere, na ktorých stojí katolícka cirkev. Prostredníctvom príbehu hlavných hrdinov Mariky a Michala odkrýva silu viery a zároveň prináša množstvo faktov a fotografií dokazujúcich pôsobenie Židov, kresťanov a pravdepodobne aj Ježiša Krista v krajinách, ktoré dnes vnímame výlučne cez prizmu orientálnych náboženstiev. V čase, keď sa katolícka cirkev otriasa vo svojich základoch, táto kniha vyvolá v čitateľovi ešte silnejšie pochybnosti.
 

Kód 9 - Jozef Banáš

Tajomný príbeh nesmrteľnej lásky od staročínskeho Sianu cez Tibet, Nepál, Indiu až po Vatikán. Michal na ceste plnej napätia a krajných situácií pochopí, že láska a viera nie sú slová, ale činy. Vďaka tomu je schopný prijať bremeno zodpovednosti. Dobrodružstvo, ktoré zažijete, neprináša len atmosféru exotiky, ale vedie do hĺbky človečenstva a jeho principiálnej komplementarity, teda mužského a ženského spôsobu ľudského bytia. Kód 9 je príbeh aj o hľadaní a objavovaní dôstojnosti a poslania ženy.
 

Skočný príliv - Cilla & Rolf Börjlindoví

Ostrovná pláž v zálivoch Hasslevikarna sa stane nemým svedkom neľudskej vraždy. Obeťou je neznáma tehotná žena. Píše sa rok 1987 a prípad je po čase odložený ako nevyriešený. Po viac ako dvadsiatich rokoch ho znovu otvára Olivia, študentka Policajnej akadémie. Má k dispozícií moderné metódy a techniky, novinové články, spisy, svedectvo, ale chýba jej to najpodstatnejšie - Tom Stilton, ktorý vtedy viedol vyšetrovanie, ale teraz ako by sa po ňom zľahla zem... Ťaživá severská atmosféra vás okamžite vtiahne do deja a odmení nečakaným záverom.
 

Zoznam všetkých želaní - Lori Nelson Spielmanová
Brett Bohlingerová má život, ktorý jej môže závidieť každá z nás. No len dokým jej neumrie mama, ktorá po sebe nechá poslednú vôľu v dedičskom konaní, kde je napísaná divná podmienka a tou je, že keď chce Brett dostať miliónové dedičstvo, má za úlohu splniť zoznam cieľov, ktoré napísala, keď mala len 14 rokov. Brett rozmýšľa o čo jej mame vlastne išlo - lebo jej sny, ktoré mala v detstve sa ani makom nepodobajú realite a ambíciám ženy, ktorá už má čosi po tridsiatke. Brett sa po prekonaní prvotného zúfalstva a žiaľu rozhodne splniť mamine ťažko dosiahnuteľné ba niektoré až nemožné želania a tiež svoje detské sny. Vtedy príde na to, že tie najkrajšie dary, ktoré život ponúka môže nájsť na tých miestach, na ktorých by to najmenej očakávala.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu