Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Voľba pápeža je ohrozená

Voľba pápeža v ohrození! Zobraziť galériu (2)
Voľba pápeža v ohrození! (Zdroj: Audiolibrix)

Ilumináti vstali z mŕtvych, aby sa kruto pomstili svojmu odvekému a nenávidenému nepriateľovi, katolíckej cirkvi.

 

Vo vatikánskej Sixtínskej kaplnke sa zhromaždili kardináli aby zvolili nového pápeža. Odrezaní od vonkajšieho sveta, presne podľa tradície konkláve, nemajú ani tušenie, že kdesi v útrobách Vatikánu tiká časovaná bomba. Vedia len to, že štyria z nich v kaplnke z neznámych dôvodov chýbajú.

Strhujúca dráma Anjeli a Démoni, ktorého hlavná časť sa odohráva práve na pôde Vatikánu  a počas voľby nového pápeža je najnovšie dostupná aj ako audiokniha.

Známy lingvista Robert Landgdon a jeho krásna pomocníčka vedkyňa Vittoria Vetrová musia spojiť sily, aby rozlúštili prastarý systém symbolov tvoriacich po Ríme tajnú cestu zasvätenia. Tá ich má doviesť do zabudnutej lóže Iluminátov, v ktorej by sa mal nachádzať kľúč k záchrane svätého mesta. Každé ďalšie odhalenie však vedie k ďalšej záhade a neviditeľný nepriateľ zatiaľ vraždí jedného kardinála za druhým. 

V knihe Anjeli a Démoni americký spisovateľ Dan Brown po prvýkrát predstavil postavu harvardského lingvistu Roberta Langdona, ktorý sa neskôr znovu objavil vo svetovom Bestselleri DaVinciho kód.

Na audioknihe mu svoj hlas prepožičal známy český herec Miroslav Táborský. Započúvajte sa s nami do viac ako 7 hodín trvajúcej audiokihy, ktorá je ihneď dostupná vo formáte mp3 na audiolibrix.com

Voľba pápeža je ohrozená
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Audiolibrix)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu