Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svadba na Pláži 33: Fero si vzal pred kamerami milovanú Danku!

Súťažiaci František Vavra si zval za manželku priateľku Danku. Zobraziť galériu (14)
Súťažiaci František Vavra si zval za manželku priateľku Danku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už sú svoji! Finalista markizáckej šou Pláž 33 František Vavra (22) si včera vzal za manželku svoju dlhoročnú priateľku Danielu. Obrad sa konal v sobášnej sieni v bratislavskom Ružinove. Nechýbali na ňom kolegovia z letnej relácie a ani televízne kamery Markízy. Vďaka nim si budú môcť diváci pozrieť záznam zo svadby dnes večer na obrazovkách.

Trnavčan František Vavra sa v minulosti v letnej šou vyjadril, že ak v nej zvíťazí, tak si vezme za ženu svoju priateľku pred markizáckymi kamerami. V čase tohto vyjadrenia však netušil, že tvorcovia programu zmenia plány a reláciu ukončia namiesto polovice septembra už budúci týždeň. Napriek tomu, že nastal takýto škrt cez rozpočet, i tak sa rozhodol povedať „áno“ svojej partnerke. A to iba dva týždne po zásnubách, ktoré prebehli tiež pred očami verejnosti.

„Určite je to pre nás dosť na rýchlo, ale povedal som, že tak či tak by to došlo. Keď je takáto príležitosť, že na netradičnom mieste - na Pláži 33... Vždy som túžil po netradičnej svadbe,“ vysvetlil Vavra dôvod, ktorý ho viedol k ženbe pred kamerami.

Obrad sa konal v priestoroch sobášnej siene v Ružinove. Za svedka bol Františkovi brat Kamil. Nechýbali ani kolegovia z reality šou. „Je to niečo neopísateľné, myslím si, že to doprajem každému. Tento deň sa mi vryje do pamäti ako jeden z najkrajších v mojom živote,“ priblížil Vavra svoje pocity krátko po tom, čo mal na prste obrúčku. Večer sa konala na Pláži 33 svadobná veselica, ktorá trvala až do neskorých ranných hodín.

Ešte pred dňom D sa stihol finalista rozlúčiť so slobodou v podobe bujarého žúru. Ten sa konal v priestoroch plážového baru za asistencie mužských kolegov. Nechýbali teda litre alkoholu a ani bacuľatá striptérka, ktorá v tom čase budúcemu ženáčovi zatancovala v rozkroku. Párty zavŕšila tlupa mladíkov v centre hlavného mesta, kde sa okúpali vo fontáne. Následne ich odviedli mestskí policajti.

Jeden z prvých manželských bozkov dvojice.
Zobraziť galériu (14)
Jeden z prvých manželských bozkov dvojice.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu