Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Drsná rozlúčka s plážou pre krásnu Martinu: Vyhadzov a spackané zásnuby!

Martina Jendrušáková mala po vyradení slzy na krajíčku. Zobraziť galériu (11)
Martina Jendrušáková mala po vyradení slzy na krajíčku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V sobotu večer sa proti sebe postavili vo vyraďovacom dueli Pláže 33 Martina Jendrušáková (22) a Romana Horváthová (25). Prvá spomínaná sa v súboji ocitla aj minulý týždeň, kedy sa jej podarilo uspieť. Tentokrát však toľko šťastia nemala - súperka ju porazila nielen v súťažnej disciplíne, ale aj v počte esemes hlasov. Okrem vyhadzovu však musela plavovláska počas večera čeliť aj inej stresujúcej chvíli. Nečakanému návrhu na zásnuby s kolegom Emom Hiričom (26).

Ešte pred samotným aktom vyhadzovu si Barbora Rakovská pripravila pre zaľúbencov Martinu Jendrušákovú a Emanuela Hiriča prekvapenie. Keďže sa Banskobystričan včera vyjadril po svadbe kolegu Františka Vavru, že sa aj on zasnúbi so svojou plážovou láskou, moderátorka mu chcela k tomuto kroku dopomôcť. Pred kamerami mu podala snubný prsteň s tým, že ak chce, môže bývalú finalistku Miss Universe SR 2011 požiadať o ruku.

Mladík niečo podobné evidentne nečakal, pretože sa k ničomu nemal a váhal. „Nie počas tejto šou. Možno po nej a v súkromí,“ vykrúcal sa, pričom v rukách zvieral krabičku s prsteňom. Hoci sa miestami zdalo, že sa odhodlá k činu, nestalo sa tak. A to ani napriek tomu, že ho kolegovia zo šou hecovali. Pre Martinu bola tiež vzniknutá situácia stresujúca. Bolo na nej vidno, že sa nechcela k takémuto kroku zaviazať. „Nie je to na správnom mieste a v správny čas. Každý vie, že Ema strašne ľúbim. Len je na to ešte skoro,“ povedala Jendrušáková na margo zásnub po zhruba mesačnom romániku.

Keďže z toho nič nebolo, moderátorka prešla k vyraďovaniu. Počas neho si išla Martina merať sily s kolegyňou Romanou Horváthovou. Tvorcovia pre dámy pripravili súťažnú disciplínu v podobe podliezania limbo tyče. Ohybnejšia bola cvičiteľka fitness, ktorá mladšiu súperku s prehľadom porazila. „Seklo ma v kolene,“ pripísala dôvod neúspechu zdravotným problémom Jendrušáková, ktorú vydatá Žilinčanka porazila aj v počte esemes správ. Diváci jej poslali podstatne viac hlasov, kráska sa preto musela so šou rozlúčiť tesne pred budúcotýždňovým grandfinále. Ak ste zvedaví, ako vníma svoje účinkovanie v markizáckej Pláži 33, spýtajte sa jej na to v pondelok o 9:30 na online rozhovore na topkách.

Emo vrátil moderátorke Barbore Rakovskej krabičku s prsteňom. Zásnuby v priamom prenose sa nekonali.
Zobraziť galériu (11)
Emo vrátil moderátorke Barbore Rakovskej krabičku s prsteňom. Zásnuby v priamom prenose sa nekonali.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu