Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nabúchanec Emo z Pláže sa ožral: Ohrozoval hostí, rozbíjal bar!

Emanuel Hirič hádzal do bazéna zariadenie baru (vpravo) a ukazoval do kamier vulgárne gestá. Okrem toho ohrozoval návštevníkov Pláže 33. Zobraziť galériu (14)
Emanuel Hirič hádzal do bazéna zariadenie baru (vpravo) a ukazoval do kamier vulgárne gestá. Okrem toho ohrozoval návštevníkov Pláže 33.

BRATISLAVA - Prehnal to! V markizáckej šou Pláž 33 sa pri práci v bare na nábreží Dunaja striedajú dve skupiny súťažiacich. Keďže mal včera oranžový tím voľno, finalisti si dopriali relax pri bazéne pridruženom ku kaviarni. Chvíle oddychu sa však neniesli v pokojnom duchu. Poriadny konflikt totiž vyvolal Emanuel Hirič (26), ktorý pod vplyvom alkoholu ničil zariadenie a obťažoval prítomných hostí. Svojím správaním si v Záhorskej Bystrici poriadne zavaril.

Včerajšia epizóda letnej šou Pláž 33 patrila najmä Adamovi Kováčovi, ktorý v podnapitom stave poriadne potrápil svojich kolegov. V štvrtkovej časti sa televízni diváci presvedčili o tom, že bývalý farmár nie je jediný, kto si počas dňa voľna dopraje neprimerané množstvo pohárikov. Hneď na ďalší deň ho totiž nasledoval Emanuel Hirič, ktorý v podnapitom stave vyvádzal priamo na nábreží Dunaja.

„Emo cez deň čo-to popil a večer už bol poriadne ožratý. Z ničoho nič začal vyvádzať. Z jeho rúk letel do bazéna stolík a neskôr aj lehátka. Niektorých hostí dokonca obťažoval a hádzal po nich poháre,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia súťaže.

Vyčíňanie mladého svalovca sa snažil zmierniť Marek Korpa zo zeleného tímu. Keď mu to však s opitým Emom nešlo po dobrom, nahneval sa a hodil svalovca do bazéna. Toto riešenie sa však vôbec nepozdávalo kráske Martine Jendrušákovej, ktorá sa v posledných dňoch s Hiričom zblížila. „Prečo si to robil? Na čo to bolo dobré?! Veď nič neurobil,“ kričala blondínka na Košičana. „Obťažoval hostí a robil hanbu celému podniku,“ kričal Marek tak veľmi, až sa zadúšal.

V Markíze sme zisťovali, či mladík bude nejakým spôsobom zodpovedať za tieto výstrelky. „Emanuel bude za svoje správanie určite niesť následky. Forma trestu je tá, že v súťaži stratil imunitu,“ znie stanovisko zo Záhorskej Bystrice. Okrem toho sa diváci vo štvrtkovej epizóde dozvedeli tiež to, že adeptmi na sobotňajší vyhadzov sú Jozef Harhovský a Romana Horváthová zo zeleného tímu. Z oranžovej skupiny sú na odstrel Alena Kochmanová a spomínaný Emo Hirič.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu