Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Daň za účasť v Hoteli Paradise: Kruté prekvapenie!

Niki (vľavo) bola zo svojej hmotnosti zaskočená. Nela (vpravo) sa vážila len v nohavičkách, bála sa každého gramu navyše. Zobraziť galériu (11)
Niki (vľavo) bola zo svojej hmotnosti zaskočená. Nela (vpravo) sa vážila len v nohavičkách, bála sa každého gramu navyše.

BRATISLAVA – Vykŕmili sa! Dokonalé postavičky svalovcov a krások z Hotela Paradise sú už minulosťou. Uvedomujú si to nielen televízni diváci, ale najnovšie aj jednotliví súťažiaci. Pri pohľade na nekompromisnú ručičku váhy totiž zostali niektorí poriadne zaskočení.

Z idolov tučkovia! Súťažiaci z jojkárskej šou zrejme ani netušili, že účasť v projekte plnom luxusu by mohla mať na ne negatívny dopad. Jedlá od výmyslu sveta, sladkosti a miešané nápoje sa však na ich dokonalých figúrach už výrazne podpísali. Vo včerajšej epizóde sa o tom mohli presvedčiť aj na vlastné oči.

Obyvatelia hotela totiž dostali do rúk osobnú váhu s tým, aby zistili, či po dňoch plných leňošenia pribrali. Na základe toho sa potom medzi nimi určili najväčší „buchtíkovia“ exotickej šou. V tejto nelichotivej súťaži vyhrali Michal a Nela, ktorí sú ťažší o 6 kíl.

Práve blondínka prežívala váženie s poriadnou nervozitou. „Vyzliekla zo seba všetko oblečenie, ešte aj podprsenku. Ostala len v nohavičkách, aby nemala ani gram navyše. Ale nepomohlo! Nadávala si za to, že si svoju postavu neustrážila,“ povedal nám k tomu náš zdroj zo zákulisia.

Niki si však paradoxne z kíl navyše ťažkú hlavu príliš nerobila. „Som tu iba raz a nebudem pozerať na každý zemiak na mojom tanieri,“ poznamenala brunetka, ktorá pribrala 5 kíl. Jediný, kto sa spomedzi súťažiacich nemusí trápiť so svojou hmotnosťou, je Viktor. Ten dokonca trošku schudol.

Tip: Pozrite si Hotel Paradise na JOJke. Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu