Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dráma v Hoteli Paradise: Metrové plamene!

Vila v raji zažila požiar, súťažiacich ohrozovali plamene. Zobraziť galériu (8)
Vila v raji zažila požiar, súťažiacich ohrozovali plamene.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Chaos a panika! Kým pred kamerami sa v Hoteli Paradise odohrávajú iba žabo-myšie spory, v zákulisí vznikla naozajstná dráma. V miestnosti, odkiaľ má štáb všetko pod palcom, sa totiž vznietili elektrické rozvody. Našťastie, záchranná akcia sa podarila. No technika bola istý čas mimo hry a nemohlo sa pokračovať v nakrúcaní!

Akcia ako z filmu! Súťažiaci z Hotela Paradise prežívajú pomerne pokojné dni vyplnené len intrigami a hádkami o nepodstatných veciach. Nedávno im však naozaj zatuhla krv v žilách. Ohen totiž vôbec netreba podceňovať.

V raji vypukol požiar v miestnosti, kde štáb sleduje dianie vo vile. Nachádza sa tam teda veľa techniky, ktorá zrejme zlyhala. Asi skrat spôsobil, že začali horieť zásuvky. Situácia sa dostala do takého štádia, že súťažiaci mohli pozorovať až metrové plamene, ktoré šľahali z control roomu.

Podľa portálu super.cz najväčšiu duchaprítomnosť ukázal Marcus Tran, priateľ moderátorky Martiny Gavriely, ktorý je členom tímu. „Hasili aj ostatní členovia štábu,” povedal nám náš zdroj. Podľa neho sa dráma odohrala už dávnejšie. No reakcie na ňu možno diváci uvidia v aktuálne vysielaných epizódach, keďže šou je predtočená niekoľko častí dopredu.

Kvôli nečakanej udalosti však mali súťažiaci chvíľu voľno. Niekoľko hodín ich kamery nesledovali, keďže nakrúcanie bolo prerušené.

Tip: Pozrite si Hotel Paradise dnes na JOJke. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu