Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Playmate Plačkovú vyrazili z Hotela: Jej koniec vyvolal hystériu!

Zuzana Plačková musela súťaž opustiť. Súperky jej odchod emocionálne nezvládli. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Plačková musela súťaž opustiť. Súperky jej odchod emocionálne nezvládli.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Toto zrejme nikto nečakal! Zuzana Plačková (20) bola považovaná za jednu z najvýraznejších osôb jojkárskej šou Hotel Paradise. Hoci sa v úvode prezentovala až príliš sebavedomo a drzo, súperi si ju aj napriek tomu obľúbili. Blondínkine maniere ale poriadne dožrali tvorcov relácie, preto ju zo súťaže nekompromisne vylúčili. Playmate zvláda nečakaný vyhadzov pomerne hrdinsky, ostatné súťažiace to ale psychicky neuniesli.

Zuzana Plačková si medzi súťažiacimi z Hotela Paradise získala celkom stabilné postavenie. S Romeom navyše tvorili vyrovnanú dvojicu a zdalo sa, že spoločne to v súťaži dotiahnu celkom ďaleko. Bratislavčan však začal pokukovať po Jane Zezulovej, ktorá mu sympatie opätovala. A tak sa Zuzana ocitla vo dvojici s Viktorom.

Policajt Tomáš ale nemal žiadnu partnerku a tak získal možnosť vybrať si dve súťažiace, ktoré vezme na rande. Jednou z nich bola Plačková. „Môžem os*ať celého Tomáša," hnevala sa blondínka, ktorá odmietla ísť na rande neupravená. A to už bola posledná kvapka do pohára trpezlivosti tvorcov šou.

Ešte pred týmto prehreškom totiž dostala blondínka varovanie kvôli tomu, že porušuje niektoré z pravidiel súťaže. „Používala veľmi veľa vulgarizmov a nosila slnečné okuliare, keď nemala. Bežne šepkala a súťažiaci to majú vyslovene zakázané. Stále niečo porušovala,“ priblížil nám dôvody vyhadzovu Zuzany Plačkovej zdroj zo zákulisia relácie.  

Blondínka musela teda súťaž opustiť. Svoj koniec niesla pomerne pokojne, čo sa ale nedá povedať o jej súperkách. Nikolu, ktorá si bola so Zuzanou veľmi blízka, jej odchod psychicky položil. „Ja to tu bez teba nezvládnem,“ vzlykala tmavovláska. Slzám sa neubránila ani Jana, ktorá musela rozrušenú Nikolu ešte dlhú dobu po plejmejtkinom odchode upokojovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu