Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Plačková sa takto vtierala do šoubiznisu: Zuza, to nemyslíš vážne!

Zuzana Plačková sa prezentovala ako dvojníčka Paris Hilton. Zobraziť galériu (13)
Zuzana Plačková sa prezentovala ako dvojníčka Paris Hilton.

BRATISLAVA – Na smiech! Zuzana Plačková (20) je v šou Hotel Paradise neprehliadnuteľnou postavičkou. Sebavedomia má totiž na rozdávanie a silikónové prednosti pretŕča s veľkou radosťou. Mladá blondínka sa navyše prezentuje imidžom preafektovanej pipenky. Takýto obraz však o sebe začala vytvárať už v minulosti. Rodáčka z Čadce sa totiž už dávnejšie chcela nanominovať do sveta šoubiznisu vďaka tomu, že je dvojníčkou Paris Hilton!

Dôvody, kvôli ktorým sa krásne slečny a vyrysovaní svalovci prihlásili do šou Hotel Paradise, sú rôzne. Niektorí zatúžili po finančnej výhre, iní si chceli užiť exotiku. No istej skupinke stačí aj to, že sa vďaka svojej účasti zviditeľnia. Takýmto prípadom je rozhodne aj Zuzana Plačková, ktorá pred rokom zažila svojich päť minút slávy na stránkach pánskeho magazínu.

Časopis pre mužov jej potom otvoril dvere do markizáckej relácie Reflex, kde vystupovala ako dvojníčka všestranne nadanej boháčky Paris Hilton. Zuzana sa pochválila tým, že si ju s milovníčkou škandálov ľudia často mýlia.

Ako príklad uviedla zážitok, ktorý sa odohral v lete počas jej výletu do Talianska. „Bola som na totálku oblečená ako Paris, shoppingovala som, išla som po centre a jeden na mňa zakričal, že Paris Hilton. Hneď nato sa pridal ďalší. A takto sa zbehlo 8-10 ľudí, čo to kričalo,“ chvastala sa Plačková do kamery.

Hoci sa na dedičku hotelového impéria výzorovo trochu podobá, Zuzana nepochybuje o tom, že ich spája aj čosi viac ako len vizuál. „Mám podobný bláznivý štýl života. Takisto obidve milujeme luxus, oblečenie, drahé veci, kabelky. Potrpím si na to, aby sme ja a môj pes dobre vyzerali. To je známe aj o nej,“ perlila slovenská Paris Hilton.

Niet pochýb, že Zuzana je rada stredobodom pozornosti a záujem o svoju osobu si náležite užíva. Medzi ostatnými súťažiacimi to však až také ružové nemá. Občas ju totiž rovno do očí obvinia z toho, že je prostitútka, inokedy ju za chrbtom šťavnato ohovárajú. Nuž, daň sa medializáciu je krutá. A ani Paris to v živote občas nemala jednoduché... 

VIDEO: Zuzana Plačková to ako dvojníčka Paris Hilton nemá vôbec ľahké.

Paris Hilton :)

Tip: Pozrite si Hotel Paradise na JOJke. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu