Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Koniec orgií na markizáckej Farme: Pozrite, kto odtiaľ vyletel!

Na Farme prebehol ďalší duel. Zobraziť galériu (9)
Na Farme prebehol ďalší duel. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Je po všetkom! V posledných týždňoch boli diváci markizáckej Farmy svedkami viacerých orgií. A za všetkým stála jedna a tá istá osoba - Katarína Cíbiková (21). Predviedla striptíz, sexi hrátky v kadi... Prevalilo sa dokonca, že prežila zopár vášnivých nocí s kolegom Tomášom Mayerom (31). Tomu je však už koniec. Ryšavá divoška totiž v piatok večer v statkárskej šou skončila.

Katarína Cíbiková sa na Farme síce dlho neohriala, no počas štyroch týždňov na statku sa jej podarilo na seba strhnúť veľa pozornosti. Práve ona bola totiž strojcom všetkých orgií, ktoré sa za posledné týždne v televíznej šou udiali. 


Ryšavá divoška z Farmy: Zhodila šaty, obtierala sa o neho prsiami! 

Orgie na markizáckej Farme: Nahé telá a alkohol!


Najprv predviedla sexi striptíz s Jozefom Kababikom, pri ktorom sa obtierala o kolegu holými prsiami. Neskôr odhodila zábrany počas kúpania v kadi a spolu s Tomášom Mayerom a Michalom Pavlíkom šantila vo vode hore bez. No a len pred pár dňami zas rozvírila atmosféru svojimi otázkami o tehotenstve. Tým vlastne potvrdila, že s 31-ročným Bratislavčanom prežila čosi viac než len kamarátske chvíle. 

Tomu je však už koniec. Podobne ako každý týždeň, aj tento piatok sa totiž v markizáckej šou vyraďovalo. No a temperamentná ryšavka v boji o zotrvanie v súťaži prehrala. Podľahla staršej súperke Gabriele Molnárovej.

Priebeh duelu však nebol úplne jednoznačný – v prvej disciplíne prejavila väčšie farmárske vedomosti Gabika, po prekvapení Katka skóre vyrovnala a o víťazke rozhodla tretia disciplína, ktorou bolo pílenie dreva. No a v tej predviedla väčšie zručnosti staršia súťažiaca. Cíbiková tak musela ísť domov. 

Z prehry živelnej dievčiny bol azda najviac zronený Tomáš Mayer. „Mali sme taký vzťah-nevzťah. Hocikedy mi povedal, že ma ľúbi. Ale nebrala som to ako nejaké strašné citové vzplanutie, lebo ja som ľadová kráľovná,“ povedala porazená duelantka na adresu jej vzťahu s kolegom. „Tomáš mi povedal, že je rád, že som tu bola, lebo som spojila jeho a tých ostatných ľudí,“ dodala Katka. 

Viac o téme: Farma 6Katarína Cíbiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu