Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Perverzné »hrátky« na Farme: No fuj!

Na Farme si súťažiace užili perverzné hrátky. Zobraziť galériu (8)
Na Farme si súťažiace užili perverzné hrátky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto je priveľa! Súťažiaci, teda skôr súťažiace na markizáckej Farme už zrejme nevedia, čo so sebou. Túžba po dobrom jedle ich totiž dohnala k tomu, že sa doslova strápnili pred celým Slovenskom. Keď totiž na statok prišiel obchodník, ženy akoby stratili všetky zábrany a po jeho výzve si väčšina bez námietok začala strkať banán do úst. Pôsobilo to naozaj perverzne - akoby predvádzali orálny sex.

Zdá sa, že dlhé mesiace ďaleko od všetkej civilizácie a bez jedla, na ktorom by sa dalo naozaj pochutiť, môžu človeka dohnať naozaj do extrému. Až k tomu, že už za jediné sústo urobí bez rozmyslu aj to, za čo sa neskôr bude hanbiť. Presne tento prípad nastal aj včera na markizáckej Farme.

Súťažiace totiž po príchode obchodníka na statok akoby stratili všetku dôstojnosť a nakrátko vyzerala statkárska šou ako kasting do porna. Stačilo, že predavač ponúkol ženám chutné ovocie. „Dievčatá, môžete si vyskúšať tento banán, ale nejesť, iba vkladať do úst pre chuť,“ zahlásil pokušiteľ. 

A farmárky dlho neváhali – jedna po druhej začali ten istý banán olizovať a vkladať si do úst ako pri orálnom sexe. Obchodovanie s jedlom sa tak razom zvrtlo na akési perverzné „hrátky“ s ovocím. Divákom sa naskytol skutočne zvláštny pohľad na niekoľkonásobné matky a v niektorých prípadoch aj babky, ktoré v momente stratili doslova všetky zábrany. Jediná, ktorá mala rozum a tieto zvláštne praktiky odmietla, bola Miroslava Čaládyová.

„Malo to trochu perverzný podtón, ale myslím, že niektorí ľudia si to užili,” povedala Katarína Cíbiková, pri ktorej mužská časť Farmy tipovala, že si banán strčí do úst úplne celý, aj so šupkou. Ženy sa v danom momente zabávali, no ani netušia, že si v skutočnosti pred celým Slovenskom vyrobili pekný trapas. Facebookovu stránku šou totiž doslova zaplavili pohoršené komentáre divákov. 

„Normálne už nemám slov na to, čo sa na tejto Farme deje. Keby im kázal, že si ten banán majú strčiť do r*ti, tak sa potrhajú, ktorá skôr. Veď ani s oblizovaním nemali problém jedna po druhej si ho strčiť do huby. Rovno na kameru ukazovať, aké sú perverzné. A pritom staré kozy, doma deti majú, čo sa za nich musia nenormálne teraz hanbiť. Fakt hnus. Jedine tá Mira mala rozum a odmietla,“ znie jeden z komentárov. „Hovoríte, že obchodník je úchyl. Ale ony sú normálne, keď toto robia?! Ženy, čo majú doma deti?! FUJ!“ zhodujú sa Slováci. Čo na to hovoríte vy?

Súťažiace na Farme si jedna po druhej vkladali banán do úst. Petra Bejdová dokonca Jane Perunkovej s perverzne pôsobiacimi praktikami pomáhala.
Zobraziť galériu (8)
Súťažiace na Farme si jedna po druhej vkladali banán do úst. Petra Bejdová dokonca Jane Perunkovej s perverzne pôsobiacimi praktikami pomáhala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma 6
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu