Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok na markizáckej Farme: To, čo sa tam deje, naozaj nie je normálne!

Petra Bejdová sa netají tým, že si želá odchod Lívie Koristovej. Zobraziť galériu (7)
Petra Bejdová sa netají tým, že si želá odchod Lívie Koristovej.

BRATISLAVA - Riadna nenávisť! Markizácka Farma sa objavuje na obrazovkách štvrtý týždeň. Aktuálne má svojich kolegov pod palcom Petra Bejdová (30), ktorá v svojej funkcii spravila to, čo sa v šou snáď ešte nikdy nestalo. Za slúžku totiž určila Líviu Koristovú (21), ktorá sa tak v tejto úlohe ocitla už tretí raz. Ostatní len krútili hlavami, no niet žiadnych pochýb, že za rozhodnutím je osobná nevraživosť. Ryšavku sa niektoré ženy snažia evidentne vyštvať aj rečami o jej promiskuite.

Aktuálnych markizáckych farmárov mnohí na sociálnych sieťach nenazvú inak než bandou povaľačov. Hospodár Martin neustále rieši nesplnené úlohy a zlú starostlivosť o zvieratá. 


Najhorší farmári všetkých čias: Toto sa v markizáckej šou ešte nikdy nestalo!


Hádky a nepríjemné výmeny názorov sú tam tiež na dennom poriadku. Teraz však intrigovanie a nenávisť voči jednej osobe dosiahli nový level. Farmárkou týždňa sa stala Petra Bejdová a za slúžku určila Líviu Koristovú. Tá je teda v štvrtom týždni v tejto funkcii už po tretí raz. „No fakt, ja som z toho akože infarkt skoro, lebo vravím si, že tretí týždeň, to je moc na mňa,” krútila hlavou ryšavka. 

A ani ostatní statkári netajili svoje rozčarovanie nad takýmto výberom. Takmer nikto s týmto rozhodnutím nesúhlasil. „Nemyslím si, že to bude fungovať,” povedal pomocník Tomáš Mayer. Podľa neho Lívia s Dodom Kababikom, ktorý je sluhom po druhý raz, budú takí naštvaní, že sa od roboty nepretrhnú. 

Petre však evidentne neleží na srdci chod farmy, ale nechala sa zaslepiť nevraživosťou voči ryšavke. „Dala som jej to vyžrať za Lauru. Nemám ju rada, proste chcem, aby išla domov, už len kvôli tomu, že Lauru vyhodila,” uviedla k dôvodom svojho rozhodnutia. 

To, že je Koristová slúžkou, však nie je to jediné, čím jej je znepríjemňovaný pobyt v šou. Nikola Ledecká totiž o nej roznáša naozaj hnusné reči. Môže za to fakt, že v úvode súťaže zdieľala Lívia posteľ s Dodom a neskôr si ľahla k Tomášovi. 

„Ja nebudem chodiť ani na záchod, lebo dostaneme nejakú nákazu od nej a bude zle. Určite sa v tej posteli obšuchuje o neho. A čo si pomyslíš o dievčati, keď ti nechce ani povedať, akú robotu robí. A tu ukazuje, akú robotu robí asi,” obvinila Nikola svoju súperku z promiskuity. Je presvedčená, že pod perinami došlo aj k sexu. Keď sa tieto rečí dostanú k Lívii, zrejme si aj sama bude priať, aby bola zo šou čo najskôr doma. To, čo tam musí znášať, by totiž vydržal asi len málokto. 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu