Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Farmárka Haklová vo Fontáne pre Zuzanu: Ako ľahké dievča!

Monika Haklová sa objavila vo filme Fontána pre Zuzanu 2. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová sa objavila vo filme Fontána pre Zuzanu 2.

BRATISLAVA – Je z nej héééérečka! Farmárka Monika Haklová (37) sa netají tým, že za každú cenu túži uspieť v šoubiznise. Jej chuť stať sa známou sa prejavila už aj pred necelými dvadsiatimi rokmi. Vtedy sa snažila preraziť v hereckej brandži. Topky.sk zistili, že sympatická blondínka sa objavila v druhej časti kultového česko-slovenského filmu Fontána pre Zuzanu.

Účastníčka markizáckej šou Farma Monika Haklová sa aj v minulosti snažila uspieť vo svete šoubiznisu. Topky.sk zistili, že sexi blondínka si v roku 1993 zahrala v druhej časti filmovej trilógie Fontána pre Zuzanu. Stvárnila úlohu ľahkej ženy. 

Monika sa objavila zhruba v polovici filmu na tridsať sekúnd. Po boku speváčky Lucie Bílej a ďalšej slečny stvárňovala luxusnú spoločníčku. „Áno, hrala tam. Z jej rozprávania viem, že bola na obraze len chvíľu - taký štek,“ priznal farmárkin snúbenec Martin Kollár. Ako sme sa od neho dozvedeli, Haklová sa mala pôvodne postaviť pred kamery viackrát. V čase nakrúcania však prežila ťažkú haváriu, o ktorej sme vás nedávno na topkách informovali. Kvôli tejto kolízii sa potom už vo filme viac neobjavila. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu