Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Býval večne v rukách kukláčov, dnes kandiduje za prezidenta: Fotogaléria Mariana Kotlebu

Marian Kotleba Zobraziť galériu (10)
Marian Kotleba (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Jeho začiatky sa spájajú prevažne s protestmi, pri ktorých vykrikoval hanlivé heslá a pozdravy. Napokon skončil v rukách polície a dnes je ako predseda strany Ľudová strana Naše Slovensko v parlamente kandidátom na prezidenta. Pozrite si fotogalériu Mariana Kotlebu.

Na snímke Marian Kotleba ako vodca pospolitosti 28. augusta 2005 na mítingu v Banskej Bystrici.
Zobraziť galériu (10)
Na snímke Marian Kotleba ako vodca pospolitosti 28. augusta 2005 na mítingu v Banskej Bystrici.  (Zdroj: SITA/Jano Šperka)

Zľava pobočník vodcu strany Ján Kopúnek a vodca Marian Kotleba na tlačovej konferencii Slovenskej pospolitosti 31. októbra 2005.
Zobraziť galériu (10)
Zľava pobočník vodcu strany Ján Kopúnek a vodca Marian Kotleba na tlačovej konferencii Slovenskej pospolitosti 31. októbra 2005.  (Zdroj: SITA/Nina Bednáriková)

Do areálu Múzea SNP v Banskej Bystrici sa počas osláv 62. výročia SNP 29. augusta 2006 pokúsil dostať vtedajší vodca Slovenskej pospolitosti Marian Kotleba spolu s približne 15 jeho priaznivcami. Policajti ich však do areálu nepustili a asi po piatich minútach zatkli a odviezli na výsluch.
Zobraziť galériu (10)
Do areálu Múzea SNP v Banskej Bystrici sa počas osláv 62. výročia SNP 29. augusta 2006 pokúsil dostať vtedajší vodca Slovenskej pospolitosti Marian Kotleba spolu s približne 15 jeho priaznivcami. Policajti ich však do areálu nepustili a asi po piatich minútach zatkli a odviezli na výsluch.  (Zdroj: SITA/Dušan Hein)

Bývalý predseda Slovenskej pospolitosti Marian Kotleba počas zhromaždenia pred budovou Prezidentského paláca na Hodžovom námestí 17. novembra 2007.
Zobraziť galériu (10)
Bývalý predseda Slovenskej pospolitosti Marian Kotleba počas zhromaždenia pred budovou Prezidentského paláca na Hodžovom námestí 17. novembra 2007.  (Zdroj: SITA/Michal Burza)

Bývalého vodcu Slovenskej pospolitosti Mariana Kotlebu a niekoľko aktivistov predviedla 17. novembra 2006 polícia po tom, čo odmietli opustiť priestor pred Prezidentským palácom v Bratislave.
Zobraziť galériu (10)
Bývalého vodcu Slovenskej pospolitosti Mariana Kotlebu a niekoľko aktivistov predviedla 17. novembra 2006 polícia po tom, čo odmietli opustiť priestor pred Prezidentským palácom v Bratislave.  (Zdroj: TASR - Miroslav Košírer)

V Bratislave pred Prezidentským palácom 14. marca 2009 uskutočnilo stretnutie nacionalistov pri príležitosti 70. výročia prvej Slovenskej republiky. Na snímke policajti zatýkajú bývalého vodcu Slovenskej pospolitosti Mariana Kotlebu potom, čo do mikrofónu zakričal hanlivý pozdrav.
Zobraziť galériu (10)
V Bratislave pred Prezidentským palácom 14. marca 2009 uskutočnilo stretnutie nacionalistov pri príležitosti 70. výročia prvej Slovenskej republiky. Na snímke policajti zatýkajú bývalého vodcu Slovenskej pospolitosti Mariana Kotlebu potom, čo do mikrofónu zakričal hanlivý pozdrav.  (Zdroj: TASR – Štefan Puškáš)

Na snímke Marián Kotleba v priestoroch parlamentu 17. novembra 2010.
Zobraziť galériu (10)
Na snímke Marián Kotleba v priestoroch parlamentu 17. novembra 2010.  (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

20. decembra 2013 v Banskej Bystrici počas slávnostného zasadnutia zastupiteľstva Banskobystrického samosprávneho kraja sa ujal svojej funkcie novozvolený predseda Marian Kotleba.
Zobraziť galériu (10)
20. decembra 2013 v Banskej Bystrici počas slávnostného zasadnutia zastupiteľstva Banskobystrického samosprávneho kraja sa ujal svojej funkcie novozvolený predseda Marian Kotleba.  (Zdroj: TASR - Dušan Hein)

Snímka z odovzdávania osvedčení o zvolení poslanca do NR SR v sále Ústavy v historickej budove NR SR na Župnom námestí 11.marca 2016 v Bratislave.
Zobraziť galériu (10)
Snímka z odovzdávania osvedčení o zvolení poslanca do NR SR v sále Ústavy v historickej budove NR SR na Župnom námestí 11.marca 2016 v Bratislave.  (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

Galéria: Marian Kotleba - Fotogaléria

Viac o téme: Marian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu