Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dara Rolins je na posmech: Uf, toto asi nerozdýcha!

Dara Rolins očami kolegu Josefa Vojtka. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins očami kolegu Josefa Vojtka.

PRAHA - Nezastavia sa pred ničím! Dara Rolins to poriadne schytala od svojho kolegu Josefa Vojtka. Koučovia v Hlase Česko Slovenska sa totiž v zápale boja o súťažiacich vždy snažia nájsť nejakú slabinu na svojich kolegoch. Tentoraz líder Kabátu poukázal na to, že speváčka trávi príliš veľa času v posilňovni. A aby ju dokonale zosmiešnil, vyrobil aj nelichotivú koláž s blondínkou v hlavnej úlohe.

Boj o nádejných spevákov vrcholí! Koučovia Hlasu Česko Slovenska majú dnes poslednú možnosť na doplnenie svojich tímov. Keďže okrem Michala Davida potrebujú všetci dostať pod svoje krídla ešte dvoch ľudí, Josef Vojtek prešiel od presviedčania k útokom na ostatných kolegov.

V súboji o speváčku Terezu Hálovú vytasil naozaj zaujímavé zbrane. Jednou z nich je aj upravená fotografia Dary, ktorou chcel súťažiacu odradiť od výberu ženskej dvojice. Tá totiž na koučovanie podľa Vojteka nebude mať veľa času. „Dara Rolins, všetci vidíte jej krásne vypracované telo, ale nikto nevie, čo všetko je za tým. Nikto nevie, že chodí do posilňovne a nebude mať čas kvôli májovým majstrovstvám Európy v kulturistike,“ snažil sa zosmiešniť blondínku. 

Josef Vojtek vyrobil Dare Rolins nelichotivú koláž.
Zobraziť galériu (5)
Josef Vojtek vyrobil Dare Rolins nelichotivú koláž.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu