Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dara Rolins (41) ukázala šťavnatý zadoček: Závisťou zblednú aj čerstvé 20-tky!

Dara Rolins predviedla pevné bruško aj zadoček. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins predviedla pevné bruško aj zadoček.

BRATISLAVA - Vo forme! Dara Rolins (41) patrí k ženám, ktoré pracujú na svojej postave. A tak vyzerá aj po 40-tke skvelo, čo dokázala i na najnovších záberoch pre lifestylový časopis. Do objektívu totiž okrem plochého bruška vystavila tiež pevný zadoček. Všetky fotografie pôsobia, akoby na nich pózovala šťavnatá dvadsiatka.

Hoci Dara Rolins v decembri oslávila už štyridsaťjeden rokov, postavou pripomína sviežu dvadsiatku. Dokázala to aj na nedávnom fotení, kde pred objektívom predviedla svoje dokonalé telo. Pevné stehná, oblý zadoček a ploché brucho jej naozaj môžu závidieť aj mladšie ročníky. A rovnako aj kopec energie, ktorú v sebe stále má aj napriek nespočetnému množstvu nočných vystúpení.

"Nabité baterky" ukázala aj počas spomínaného fotenia, kedy si vydobyla, že namiesto obyčajného postávania sa bude pred objektívom radšej hýbať. „Asi tak pri druhej fotke fotografka Anka pochopila, že chcieť odo mňa len stáť a usmievať sa, proste neklapne. Hrala mi pri tom moja obľúbenkyňa Ciara a len tak som sa točila a spievala si s ňou,” prezradila, ako vznikali dynamické snímky. Okrem bezchybnej postavy tak ukázala, že jej nechýba ani dobrá kondícia...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu