Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexuálne narážky v markizáckom Hlase: Kreslo Dary Rolins sa zapotilo!

Kolegyňu Dary Rolins Martu Jandovú rozhodilo vystúpenie súťažiacich z tímu Pepa Vojtka - Viktora Holomka a Adama Urbana. Zobraziť galériu (7)
Kolegyňu Dary Rolins Martu Jandovú rozhodilo vystúpenie súťažiacich z tímu Pepa Vojtka - Viktora Holomka a Adama Urbana. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Rozvášnili ju! Zdá sa, že dnešné kolo markizáckej šou Hlas Česko Slovenska bude bohaté na sexi momenty. Predpovedá to totiž reakcia porotkyne Marty Jandovej (40), ktorá zdieľa to isté koučovské kreslo s Darou Rolins (41). Rockerku vyviedlo z miery vystúpenie chlapčenskej dvojice v zostave Viktor Holomek (23) a Adam Urban (21). Mladíkom adresovala dvojzmyselné narážky.

V šou Hlas Česko Slovenska sa dnes večer stretnú súťažiaci z jednotlivých tímov, aby si zmerali svoje spevácke sily v neľútostnom súboji. Okrem iných sa proti sebe sa postavia aj zverenci Pepa Vojtka - Viktor Holomek a Adam Urban. No a práve im stačilo jedno krátke vystúpenie na to, aby vyviedli z miery jednu z koučiek. Zdanlivo nenápadní chalani totiž svojím spevom maximálne odrovnali Martu Jandovú, ktorá zdieľa jedno kreslo s Darou Rolins.

Po ich vystúpení to vyzeralo tak, že 40-ročná umelkyňa dostala chuť na mladé mäsko. Jej pochvalné slová na adresu nádejných spevákov totiž rázom naberali dvojitý zmysel. Keď Leoš Mareš spomenul, že jeden zo súťažiacich schne, pretože sa počas vystúpenia poriadne zapotil, mamička malej dcérky Marušky zahlásila skutočne pikantnú poznámku. „Aj ja, aj ja schnem,“ rozplývala sa Jandová. Svojimi slovami však rozhodne nenarážala na prepotené oblečenie. Na prvý pohľad nevinnú poznámku všetci prítomní okamžite pochopili správne...

Teda okrem Michala Davida. Ten sa totiž snažil debatu posunúť do slušnej roviny. „Marta spomínala, že sa počúrala,“ zahlásil. No to ho hneď všetci okríkli, že jej slová pochopil zle. Nuž, ako sa zdá, Jandová svojich favoritov súťaže už našla. Čo na tom, že sú z tímu Pepa Vojtka.

Video: Sexuálne narážky Marty Jandovej na vystúpenie nádejných spevákov. 

Sexuálne narážky Hlas Česko Slovenska

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu