Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvý konflikt v markizáckom Hlase: Vieme, čo predchádzalo hádke!

Medzi súťažiacimi Veronikou Strapkovou a Anetou Šrolerovou sa počas príprav na vystúpenie vykľul prvý konflikt. Zobraziť galériu (8)
Medzi súťažiacimi Veronikou Strapkovou a Anetou Šrolerovou sa počas príprav na vystúpenie vykľul prvý konflikt. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Poriadne dusná! Presne takáto atmosféra vládla vo včerajšej časti Hlasu Česko Slovenska medzi súperkami Veronikou Strapkovou (23) z Bratislavy a Anetou Šrolerovou (21) z Prahy. Príčinou bolo, že sa nádejné speváčky nevedeli pred prvým spoločným vystúpením dohodnúť, ako si podelia jednotlivé časti skladby. A tak to napokon vyústilo do konfliktu. Nám sa však podarilo zistiť, čo samotnej výmene názorov predchádzalo.

Ide to tuhého! A to si začínajú uvedomovať aj samotní súťažiaci. Vo včerajšej časti markizáckeho Hlasu Česko Slovenska totiž museli presvedčiť svojho kouča, aby si v tíme ponechal práve ich. Niet preto divu, že rivalita medzi niektorými vyústila až do konfliktu. Príkladom môžu byť študentky Veronika Strapková a Aneta Šrolerová z tímu Majka Spirita, medzi ktorými by sa napätie dalo krájať. 

Dievčatá sa totiž nedokázali dohodnúť pri rozdelení piesne. „Prosím ťa, keď ti ja nespievam do tvojho refrénu, tak ty nespievaj do môjho. Spievala si celý čas a mňa to potom vyhodilo,“ upozornila svoju súperku Veronika, ktorej prekážalo, že si Aneta pridáva svoje spevácke „ozdoby“ do jej časti refrénu. Tá však kolegyni rozhodne neplánovala ustúpiť. A tak sa dusná atmosféra medzi súperkami stupňovala. Nám sa podarilo zistiť, čo konkrétne celej vyostrenej situácii predchádzalo.

Kameňom úrazu bolo Šrolerovej nedodržanie pokynov, ktoré dostala od Majka Spirita. „​​Súperku som musela opakovane upozorniť na to, že spieva jej nepridelené časti a dodáva si rôzne prvky navyše. Majk nám povedal, ako by si želal, aby sme skladbu predniesli, čo si myslím, že by pre mňa ako súťažiacu malo byť prvoradé. Želal si klásť dôraz na cit a obsah skladby,“ prezradila nám Strapková, ktorá svojím výkonom rapera presvedčila viac. A vďaka tomu sa prebojovala do ďalšieho kola súťaže. Ktovie, či práve neakceptovanie koučových rád nestálo mladú Česku miesto v Hlase.

Prečítajte si: Najsilnejší súboj v Hlase zviedli kráska Eliška a rocker Nesnídal. Kto v ňom obstál?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu